Met al uw vragen over adverteren op één van de VRT-radionetten, kan u terecht bij ons radioteam.

Contacteer ons

Radio

U denkt eraan te adverteren op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en/of MNM? U wil op de eerste rij staan als de radiozenders van VRT inzetten op bepaalde acties, festivals, sport- of andere evenementen? Of u bent benieuwd naar de creatieve, multimediale mogelijkheden voor uw campagne op de VRT-netten?

Via onderstaand overzicht vindt u alvast heel wat nuttige informatie over adverteren op radio en de VRT-radionetten in het bijzonder.
De kracht van radio De kracht van radio
Wat maakt radio zo’n sterk reclamemedium? Enkele goede redenen waarom radio niet mag ontbreken in uw communicatieplan.
De VRT-radionetten De VRT-radionetten
De radionetten van VRT zijn sterke merken met een uitgesproken leefwereld. Een overzicht met het profiel, de luistercijfers en het programmaschema van ieder net.
Commercieel aanbod Commercieel aanbod
Elke adverteerder, elke campagne en elke doelstelling is anders. Daarom hebben we verschillende formules voor u klaar ...
Luistercijfers Luistercijfers
Hoe is het gesteld met het luistergedrag van de Belgen? Kom alles te weten over de laatste CIM golven dankzij de grafieken op maat en onze uitgebreide analyse.
Creatie Creatie van radiospots
Een geslaagde radiocampagne begint bij een steengoed creatief proces. Neem een frisse duik in onze praktische radiogids en boeiende artikels of doe inspiratie op in onze Hall of Fame.
Nieuws Nieuws
What’s new @ Var & VRT-radio? Hier geven we u de laatste nieuwtjes mee: opvallende resultaten, nieuwe commerciële opportuniteiten enz.