01/12 Loop samen met Var de Warmathon van Brussel


Warmathon

Dankzij Studio Brussel wordt de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week. Dit jaar nemen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems opnieuw de presentatie voor zich. Net als de voorbije jaren kan iedereen zijn steentje bijdragen voor een van de meer dan 1.000 geregistreerde goede doelen van Music For Life door mee te lopen tijdens de Warmathon.

Vorig jaar liepen we samen met onze klanten in totaal 800km, een kaap die we dit jaar graag willen overschrijden. Loop daarom samen met Var de Warmathon van Brussel op woensdag 20 december en zamel zo geld in voor Music For Life!

Schrijf je nu in en kom samen met ons van Var op 20 december van 14 tot 20 uur lopen aan de voet van het Atomium tijdens de Warmathon van Brussel. Wij betalen de €15 inschrijving. Meer zelfs: voor elke ronde die je loopt gaat een extra €5 naar Music For Life!

Kom dus zeker niet alleen! Schrijf collega’s, vrienden, familie… mee in via deze link en wij nemen ook hun deelname voor onze rekening.


Win een StuBru-DJ-set tijdens jouw bedrijfsfeest!


De warmste weekWil jij een spetterende party maken van jouw bedrijfsfeest? Loop zoveel mogelijk ronden tijdens de #Varmathon, want elke gelopen ronde door jouw bedrijfs- en teamleden is één kans op winst. Komt jouw team uit de loting? Dan worden jullie in 2018 getrakteerd op een Studio Brussel DJ-set! Wanneer dat is, bepalen jullie bovendien helemaal zelf.


Er worden twee DJ-sets verloot: een onder de mediabureaus en -agentschappen en een onder de adverteerders.

Kan je er niet bij zijn in Brussel? Geen nood, van 18 tot en met 23 december kan je terecht in één van de Vlaamse provinciehoofdsteden om De Warmste Week van het jaar nog warmer te maken. Op de Warmste Website kan je alles nog eens rustig nalezen.