12/01 Het voorjaar van CanvasCanvas blijft zijn eigen koers varen in het voorjaar, met nieuwe en oude programma’s en vooral voor ieder wat wils: begin 2017 biedt de zender diverse actua- en duidingsprogramma’s aan, maar ook sport, documentaires, cultuur, humor en fictie.

De vaste waarden voor het voorjaar blijven Terzake en De afspraak, met hier en daar wat inhoudelijke aanpassingen en een nieuw decor. Ook Vranckx, De ideale wereld, Extra Time, Winteruur en Culture Club zijn dit voorjaar terug te zien op Canvas. Er staat bovendien een hele waaier aan nieuwe programma’s klaar. Zo is er Wissel van de macht (over de Belgische politiek), IS in het vizier en Weduwen na de val (over weduwen van voormalige dictators en alleenheersers). Daarnaast komen liefhebbers van detective- en fictieseries zeker aan hun trekken met onder andere Midnight Sun, Ennemi Public, Suspects en Bordertown.

Naast de eigen televisieprogramma’s, biedt Canvas extra content aan op zijn website en blijft het andere programma’s aanreiken via de nieuwe videospeler van VRT.


Bekijk de Canvas-programma’s voor het voorjaar >>