Duurzame marketing

Op het eerste gezicht lijkt duurzaamheid te botsen met marketing. Het tegendeel is echter waar. Marketeers krijgen een historische kans om bij te dragen tot de oplossing van een aantal mondiale problemen. Omdat mensen overtuigen en nieuwe ideeën promoten nu net hun job is. En ook bedrijven daar beter van zullen worden … in elke betekenis van het woord.

Ontdek in onderstaande brochures welke rol duurzame marketing kan spelen voor uw merk(en) en hoe het medium radio binnen een duurzame strategie past.

Radio doet duurzame merken groeien

Welke evoluties heeft duurzame marketing doorgemaakt? Wat zijn de sterke punten van radio en hoe pak je duurzame communicatie het best aan? Voor een antwoord op dergelijke vragen gingen we samenzitten met merkstrateeg en communicatiespecialist Marc Soumillion. Het resultaat van die samenwerking leest u in deze Varia-special.
10 invalshoeken voor creatieve marketeers

Marketing en duurzame ontwikkeling is een bijzonder uitgebreid onderwerp, waar een massa informatie over bestaat. Samen met een aantal experts en ervaren marketeers sprokkelden wij een pak makkelijk toepasbare tips rond duurzame marketing bijeen. In oktober 2011 hebben we die 'do's-and-don'ts' netjes gebundeld in deze handige brochure. 

Radiocampagne

Beluister hieronder alle spots van onze radio-campagne 'Duurzame marketing':

Marketeer maandag

Marketeer dinsdag

Marketeer woensdag

Marketeer donderdag

Marketeer vrijdag

Marketeer zaterdag
U luistert nu naar: