The Radio Group

Samen met IP, MEDIALAAN en RMB, maakt Var deel uit van The Radio Group (TRG). The Radio Group engageert zich om sterke radio te blijven maken én sterke radioreclame te stimuleren.

Radio Forever Award

In 2014 lanceerde The Radio Group de Radio Forever Award, een prijs voor het reclamebureau dat zich het voorbije jaar het meest onderscheidde met sterke radioreclame.

Omdat we vinden dat reclamebureaus die zich spontaan inzetten voor de betere radioreclame daar ook spontaan voor beloond mogen worden, moeten ze enkel uitstekende radiospots blijven maken, zo zijn ze vanzelf ingeschreven.

The Radio Group houdt via een automatische puntentelling de stand bij van de bureaus die het voorbije jaar het hoogste scoren bij de radiojury van de CCB Awards en de Cannes Lions.

Naast een prachtig beeldje mogen tien werknemers van het winnende bureau naar Cannes tijdens het reclamefestival van het volgend jaar. De vluchten en het verblijf in een luxevilla worden aangeboden door The Radio Group.

De prijs wordt uitgereikt begin juli op Sint-Canneke waar creatieven nog even kunnen tergblikken op de Cannes Lions.

Radio Forever Award

Radio Forever Podcast

The Radio Group lanceerde de Radio Forever Podcast, een uur lang originele verzoeknummers van en opgedragen aan topcreatieven uit de Belgische reclamewereld.

Ga naar de Radio Forever Podcast >>