Voor meer info over onze non spot mogelijkheden kan u contact opnemen met Hilde Leemans, sales & planning executive sponsoring & events radio.

Contacteer Hilde

Non spot acties

Op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel worden regelmatig non spot acties georganiseerd, die bij het profiel van de zender aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan Het Grootste Arbeidsbureau van de Wereld op MNM, de Radio 2 Zomerhit of Music For Life van Studio Brussel. 

MNM bood met Het Grootste Arbeidsbureau gedurende twee weken een platform voor werkgevers en werkzoekenden. Via de radio en de online jobbeurs konden werkgevers hun bedrijf voorstellen en jobs aanbieden.

De Radio 2 Zomerhit is een jaarlijks terugkerend event waarop de grootste zomerhit bekroond wordt. De show is rechtstreeks te volgen op Radio 2 en op Eén.

Music For Life is de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel. Deze actie gaat telkens de week voor Kerstmis door en wordt aan elkaar gepraat door drie Studio Brussel-presentatoren. 

         

Waaruit bestaat een partnership?

Als exclusieve partner van een non spot actie, wordt u opgenomen in de aankondingscampagne en actiefase op radio, op de website van de zender en in de elektronische nieuwsbrief. 

Varia 164