U kan ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze medewerkers.

Contacteer ons

Contact

Plant u een bezoek aan ons kantoor, dan kan volgende informatie van pas komen.

U kan bij ons terecht op het algemene telefoonnummer 02-716 34 11 of via info@var.be.

Post kan u richten aan Var nv - Tollaan 107b bus 3 - B-1932
St-Stevens-Woluwe.

Per fax bereikt u ons op 02-725 39 77.

BTW: BE 0441 331 984
HRB 535 505


null

Zo bereikt u ons vlot ...

Vanuit het centrum van Brussel:

Aan het Meiserplein neemt u de Leuvensesteenweg richting Leuven. Na ongeveer 2 km komt u (aan uw rechterzijde) voorbij een grote Mercedesgarage. De Tollaan is de eerstvolgende straat rechts aan de verkeerslichten.

Vanop de Ring rond Brussel:

Neem afrit Luik-Leuven-Brussel naar de E40 richting Brussel. U verlaat de E40 via afrit 19 Evere. Op de afrit houdt u rechts aan en bij de eerste verkeerslichten gaat u opnieuw naar rechts. Dan komt u op de Leuvensesteenweg.

Op de hoek van de Leuvensesteenweg en de Tollaan vindt u een restaurant (Basilico) en de used car corner van Mercedes. Var bevindt zich op het einde van de Tollaan aan de linkerzijde op nummer 107.

Vanuit Luik via de E40:

Verlaat de E40 via afrit 20 Kraainem/Woluwe (eerste afrit na de Ring). Aan het eind van de afrit gaat u links en bij de eerste verkeerslichten opnieuw naar links. Dan bent u op de Leuvensesteenweg.

Bij de volgende verkeerslichten draait u links de Tollaan in (op de hoek van de Leuvensesteenweg en de Tollaan vindt u restaurant Basilico en de used car corner van Mercedes). Var bevindt zich op het einde van de Tollaan aan de linkerzijde nummer 107.


Grotere kaart weergeven