Promoot je product of dienst in specifieke regio's

Radio 2 is de grootste radio in Vlaanderen en heeft met uitzendstudio's in de vijf Vlaamse provincies een sterke focus op regionaal nieuws en informatie. Op deze zender reiken wij bovendien een regionaal commercieel aanbod aan: via de ProxiSpots kan je gericht adverteren in een of twee provincies.

Radio 2, lokaal verankerd

Radio 2 is breed toegankelijk, melodieus en tijdloos. Een selectie van mainstream-hits en klassiekers uit de populaire genres van de jaren '60 tot vandaag zijn kenmerkend voor de zender. Lokale verankering en muziek van bij ons staan centraal. Daarom krijgen Vlaamse en vooral Nederlandstalige producties ook een plaats op de playlists.

De lokale verankering wordt verder onderstreept met de regionale ontkoppeling die de grootste familie maakt in de vijf provincies, om radio écht tot bij je thuis te krijgen.

En regionale focus werkt! Zo is Radio 2 op nationaal niveau nog steeds de grootste. De regionale afdelingen doen niet onder. Ook zij zijn sterk performant om jouw doelgroep optimaal te bereiken.

Regionale uitzendingen

06:00 - 08:00 - Start Je Dag
Begin de dag met nieuws uit jouw regio. Zo ben je van bij het ontbijt mee met wat er om je heen gebeurt. Elke weekdag is Start Je Dag te horen rechtstreeks vanuit de regionale studio's.

12:00 - 13:00 - Radio 2 Regionaal
Tussen de middag keren we terug naar de studio's van de vijf provincies met nieuws en informatie, vers van de pers.

16:00 - 18:00 - Spits met David
's Avonds gidst David Van Ooteghem je doorheen de avondspits met regionaal, nationaal en internationaal nieuws. Hij stelt de vragen die niemand anders stelt. Om 16u30 krijg je een overzicht van de opvallende verhalen uit jouw streek. Om 17u30 krijg je een overzicht van het regionale nieuws.

 

Spots aanleveren? Neem onze technische fiche door. Of je merk linken aan een VRT-evenement? Blader dan even door deze fiche

Interesse?

Heb je interesse om regionaal te adverteren en wil je graag meer info? Neem dan contact op met:

Caroline Van der Kooi
Provincies West- en Oost-Vlaanderen
caroline.vanderkooi@var.be
T 0473/440691

Wouter De Bruyn
Provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant
wouter.debruyn@var.be
T 0475/854748

Michel Stuer
Regio's Kempen en Leuven-Tienen-Aarschot
michel.stuer@var.be
T 0495/171246

Kim Rayen, TV Limburg
Provincie Limburg
kim.rayen@tvl.be
T 011/712215