Bruno De Turck
Bruno De Turck
Senior Account Manager
24/02/2021
Van actua tot entertainment, straffe Vlaamse fictie, radiowebreeksen, VRT-klassiekers, documentaires en reportages, en zelfs content van vloggers. Op VRT NU bieden de VRT-zenders hun content 24/7 digitaal aan. Een formule die gesmaakt wordt, getuige de meer dan 3 miljoen Vlamingen die fan zijn van het platform. Naast het tv-aanbod staat ook het beste videomateriaal van de radiozenders online. Enkele reeksen die je zeker niet mag missen.

1. Bathroom Stories

Nood aan een dosis girl power? MNM, de jongerenzender van de VRT, lanceert met Bathroom Stories. De tragikomische fictiereeks brengt heel wat thema's aan bod waar jongeren vandaag de dag mee worstelen. De reeks brengt niet enkel twee sterke vrouwelijke hoofdrollen in beeld, er is ook heel wat vrouwelijk talent te bekennen achter de schermen.

Bekijk de reeks

2. Schitt’s Creek

Ook voor internationale fictie is een plaatsje op VRT NU. Een mooi voorbeeld hiervan is Schitt’s Creek: een veelbekroonde Canadese komische serie over het gezin van videotheekmagnaat Johnny Rose, dat na een bankroet in een motel moet gaan wonen in het afgelegen stadje Schitt’s Creek.

Bekijk de reeks

3. Het leven.doc

Nu duidelijk geworden is dat zowel Instagram-quotes als bijbelverzen er niet meer in slagen mensen een houvast te geven in het leven, neemt Thomas Huyghe de touwtjes zelf in handen. Daarom maakt hij Het leven.doc, een achtdelige talkshow waarin hij met bekende Vlamingen praat over de do's- and- don'ts van het leven. Die levenslessen giet hij in een overzichtelijk Word-document; een levensgids voor een nieuwe generatie.

Bekijk de reeks

4. Puur Hypothetisch

Hoe kom je in de Bijbel? En hoe ziet de landing op Mars eruit? Fien Germijns zoekt het uit in Puur Hypothetisch. Initieel gestart als podcast, maar ook te bekijken op VRT NU en het YouTube-kanaal van StuBru. Samen met haar vaste club van zeveraars, Serine Ayari en Bert Janssens, bedenkt Fien iedere week een geniaal antwoord op een dwaze vraag.

Bekijk de reeks

5. Nu is Ooit

In de MNM-reeks Nu is Ooit praat Dorianne Aussems met vier verschillende jongeren over loslaten en afscheid nemen. Tijdens verschillende open, eerlijke en oprechte gesprekken met de jongeren delen ze hun ervaringen en proberen ze hun weg naar het loslaten te vinden.

Bekijk de reeks

Hoe als adverteerder meegenieten van het grote bereik van VRT NU, Eén en Canvas?

1. Exclusieve partner 2022-2023

Word een exclusieve langetermijnpartner van programma’s op Eén en Canvas met jouw 5”-billboards – die automatisch ook meelopen op VRT NU – en vergroot zo je naamsbekendheid en imago. Interesse in de pakketten vanaf 2022? Download onze nieuwste publicatie over de Premium Partnerships TV & Video of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 

2. Boodschappen van algemeen nut

Geniet van speciale tarieven en omkader je campagne met de kwalitatieve content van Eén en Canvas. Contacteer bruno@var.be

3. Adverteren rond webreeksen of merkintegraties

Interesse in de mogelijkheden van adverteren rond webreeksen of je merk integreren rond Brand Extensions-afgeleiden? Contacteer sam@var.be

4. Preroll video advertising

Voor het eerst sinds 2020 is het marktaandeel van VRT NU bij -24 jarigen groter dan dat van de lineaire VRT-zenders. Dit najaar rollen we preroll video ads voor adverteerders uit.