Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
04/12/2018
Binnen twee weken is het zover… Dan gaat De Warmste Week van start. Tijdens die gezellige periode zorgt iedereen voor iedereen.

Hier vind je een overzicht van wat je mag verwachten:

De 3 presentatoren zijn…

Van dinsdag 18 december tot kerstavond leven Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham een week lang in de kou en draaien ze tijdens Music For Life, het initiatief van Studio Brussel, platen voor alle goede doelen van De Warmste Week.

Geen woorden, maar daden

Maar waar is Linde Merckpoel? Na vijf keer Music For Life te hebben gepresenteerd, organiseert ze ditmaal zelf een actie voor De Warmste Week. Dat doet ze voor een zelfgekozen goed doel: Coda vzw, een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen. Hoe? Door te doen wat voor haar het moeilijkste is: zwijgen, en dat een hele week lang. Onder het motto "geen woorden, maar daden" zal ze zonder woorden een week lang geld inzamelen vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent.

The Flame

De optredens in The Flame, de Music For Life concerttent, zijn ondertussen als een Warmste Week – traditie. Ook dit jaar mag je weer 6 topartiesten verwachten:

  • The Kooks (18/12)
  • Bazart (19/12)
  • Hooverphonic (20/12)
  • Years & Years (21/12)
  • Christine and The Queens (22/12)
  • Jungle (23/12)

Wees er snel bij, want elk jaar gaan de tickets razendsnel de deur uit! Bestellen kan vanaf 10 december om 10u via stubru.be

De Warmste Week is van iedereen

De Warmste Week is een overkoepelende actie van VRT voor het goede doel. Daarom dragen alle VRT-zenders hun steentje bij: lees meer over de zenderacties.
Ook Var toont haar warm hart. Loop samen met ons de Warmathon in Brussel voor je zelfgekozen doel. Meer weten over de #Varmathon?


Ons salesteam is er alvast klaar voor...

Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via stubru.be en vanaf 18 december live op Eén, Eén+, Canvas en Ketnet.