Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
04/12/2018
De Warmste Week is een overkoepelende actie van VRT voor het goede doel. Naast Studio Brussel dragen ook de andere VRT-zenders hun steentje bij.

Dit hebben ze in petto voor het goede doel:

Radio 1: De Nacht van de Wetensgrap

Samen met de Universiteit van Vlaanderen zet de zender zich in voor De Nacht van de Wetensgrap in 30CC te Leuven. Comedians zoals Adriaan Van Den Hoof, Jelle De Beule, Lieven Scheire, Johan Terryn, Katrijn Van Bouwel en Bart Cannaerts tasten er, samen met een topteam van professoren, de grenzen af van het wetenschappelijk serieux.

Bestel tickets voor de Nacht van de Wetensgrap

Radio 2: De Warmste Soep

Niets dat ons een warmer gevoel geeft dan een goed kopje soep. Dit is ook Radio 2 niet ontgaan. Daarom organiseren zij De Warmste Soep en zetten zo de luisteraars aan om soep te maken en te verkopen voor één van de meer dan 1000 goede doelen. Registreer je actie en wie weet komt soepreporter Kim Debrie wel langs om jouw actie in de kijker te zetten.

Registreer je actie via radio2.be

MNM gaat op pad

Bij MNM steken alle dj’s de handen uit de mouwen bij de acties van de luisteraars. Die kunnen via de MNM-app hun hulp inschakelen en zo misschien bezoek krijgen van Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Astrid Demeure en Brahim. Ann Reymen en Sportstan laten dan weer hun sportiefste kant zien door telkens in een andere stad toertjes te lopen tijdens de Warmathons.

Download de MNM-app

Klara For Life

Op vrijdag 14 december draait Klara van 6u tot 18u tegen betaling verzoeknummers voor Klara For Life. Je kiest zelf het goede doel dat je wil steunen.

Vraag je verzoeknummer aan via klara.be

Iedereen zorgt voor iedereen

Op maandag 24 december, slotavond van De Warmste Week, bundelen Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel een dag lang samen hun krachten voor De Warmste Radio: een uniek verzoekprogramma via het sms-nummer van De Warmste Week. Presentatoren van dienst:

  • Sofie Lemaire (Radio 1)
  • Anja Daems (Radio 2)
  • Dorianne Aussems (MNM)
  • Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham (Studio Brussel)
Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via stubru.be en vanaf 18 december live op Eén, Eén+, Canvas en Ketnet.