Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
21/01/2022
Wat als twee sportverslaggevers elke stap van je becommentariëren, terwijl je van je leven een puinhoop maakt? Via deze insteek kwam de humoristische fictiereeks Match tot stand. Een reeks op maat voor de jongere doelgroep van VRT NU met Rob Van Impe (Average Rob) in de hoofdrol.

Als de naam Rob Van Impe je niet bekend in oren klinkt, betekent dit ofwel dat je stokdoof bent of de laatste vijf jaar van de aardbol bent verdwenen. Bekend geworden omwille van zijn legendarische photobombs waar hij zichzelf fotoshopt in foto’s van beroemdheden die intussen miljoenen keren zijn bekeken op sociale media, kan hij zichzelf inmiddels naast youtuber, radiopresentator en Belgisch kampioen stokpaardrijden ook acteur noemen.

Quote Rob

“"Acteren is altijd een kinderdroom van mij geweest. Toen ik te horen kreeg dat ik de hoofdrol mocht spelen, was ik mega enthousiast! Ik kon het niet echt geloven. Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was (lacht)…”

Plot

Match is een absurde, humoristische reeks met een twist: Stan (Rob Van Impe) wordt namelijk gevolgd door twee sportverslaggevers (vertolkt door Clara Cleymans en Nico Sturm) die elk aspect van zijn leven voorzien van commentaar. Hij kan hen niet zien of horen, maar ze bespreken vurig Stans tactiek, prestaties en fouten bij elke nieuwe uitdaging in zijn leven. Ze zijn tegelijkertijd zijn grootste supporters en grootste critici.

Bekijk op VRT NU alle tien afleveringen van Match.

Jouw prerolls op VRT NU?

Wil je jouw merk ook laten meegenieten van het succes van VRT NU? Lees onze whitepaper of contacteer ons voor alle mogelijkheden.