Bruno De Turck
Bruno De Turck
Senior Account Manager
25/08/2022
Vanaf maandag 29 augustus pakt VRT uit met een sterk najaarsaanbod voor alle Vlamingen. Gevarieerd en verrassend, daarmee vatten we het nieuwe VRT-najaar en meteen ook 2023 samen. Eén en Canvas blijven ijzersterke lineaire kanalen, maar vergroten door hun integratie met VRT MAX ook meer en meer hun digitale voetafdruk.

Eén

Eén blijft inzetten op waar het goed in is: de strafste verhalen van hier vol emotie. Zo is het genieten van en meeleven met het nieuwe Hotel Romantiek en De Repair Shop. En is het dit najaar uitkijken naar For one night only met Dieter Coppens en Niels Destadsbader. Ook in 2023 staat er heel wat nieuws op het programma…

 

Canvas

Canvas brengt zoals steeds compromisloze topkwaliteit: comedy en satire in De ideale wereld, duiding in Terzake en De Afspraak, diepgang in programma’s als Taxi Joris en internationale topfictie. De zender wordt dit jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden met iets heel speciaal… Er is vanaf dit najaar ook méér Canvas: het aanbod wordt uitgebreid zodat de kijker vanaf 17 uur terecht kan op Canvas.
 

Je merk linken aan de content van VRT?

Contacteer ons.