Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
24/08/2022
Vooruitstrevend, Rebels, Trendsettend: VRT vernieuwt, refresht en transformeert. Niet alleen pakt de publieke omroep uit met een ijzersterke en verrassende najaarsprogrammatie met een hoop beleving en grote evenementen, ook lanceert ze de vernieuwde digitale place to be VRT MAX. 

Het verrassende en gevarieerde najaar van Eén & Canvas

Vanaf maandag 29 augustus pakt VRT uit met een sterk najaarsaanbod voor alle Vlamingen. Gevarieerd en verrassend, daarmee vatten we het nieuwe VRT-najaar en meteen ook 2023 samen. Eén en Canvas blijven ijzersterke lineaire kanalen, maar vergroten door hun integratie met VRT MAX ook meer en meer hun digitale voetafdruk.

Ontdek het najaar van Eén

Ontdek het najaar van Canvas

Het najaar van VRT-radio

Goeie muziek, boeiende verhalen en sterke persoonlijkheden: Het najaar van VRT-radio schiet uit de startblokken met enkele opvallende vernieuwingen in de zendschema’s.

Lees meer

VRT MAX: dé digitale kijk- en luisterbestemming van VRT

Een nieuwe naam, een nieuw beeld en een nieuw geluid. Vanaf maandag 29 augustus wordt VRT NU VRT MAX: dé bestemming voor alle video- en audiocontent van VRT, aangevuld met eigen, exclusieve content specifiek gericht op een jonger publiek. Van primetime tv-programma's, tot podcasts en live radiostreams van alle VRT-merken. De beste verhalen van VRT - en meer - vind je voortaan altijd en overal, in 1 handige app. Ontdek alle nieuwigheden en de kijk- en luistertips voor het najaar.

Lees meer

Geniet mee, supporter mee, vlam mee: overkoepelende VRT-projecten in het najaar

VRT lanceert dit najaar tenslotte een aantal crossmediale projecten rond thema’s of evenementen die we samen beleven of waar we ons samen voor inzetten. Ze zijn te zien en te horen op diverse radio en tv-netten en via digitale kanalen.

Lees meer

Wat kan je verwachten in 2023?

Topfictie van eigen bodem, nieuwe programma’s en verrassende wendingen op radio. Ook in 2023 staat er heel wat op het programma.

Lees meer

Het sportnajaar van 2022

Het najaar van 2022 is gevuld met belangrijke sportevenementen: de Memorial Van Damme, Davis Cup Tennis, het WK Volleybal, WK Gymnastiek, Veldrijden, de Croky Cup en als kers op de taart het WK voetbal in Qatar. Naast deze toppers staan er ook enkele interessante programma's, documentaires en een podscast op het programma om dit sportjaar te vieren.

Ontdek het sportnajaar

Nieuwe podcasts op VRT MAX

Bovenop een prikkelend videoaanbod pakt VRT MAX dit najaar ook uit met heel wat nieuwe straffe podcastreeksen. Niet alleen ontspanning of maatschappelijke topics komen aan bod, maar ook genres zoals true crime en nieuwe formats, zoals shortform audio, krijgen een centrale plaats in het aanbod.

Lees meer

Je merk linken aan de sterke content van VRT?

Contacteer ons voor meer info