Yelle  Pypops
Yelle Pypops
TV Expert Premium Partnerships
24/02/2022
Eén en Canvas brengen in de lente van 2022 weer het beste aanbod van zowel straffe titels van hier als internationale topcontent. Met een juiste mix van meeslepende, uitdagende en verrassende titels. Een ideaal moment om met jouw merk of product te adverteren op onze touchpoints. Benieuwd naar het aanbod?

Eén

Nieuw seizoen de Kemping, Dwars door de Lage Landen & Reizen Waes

Tijs Vanneste heropent zijn deuren van ‘De kemping’, met een tweede seizoen. Hij zet zich ook nu samen met zijn kompaan en helpende hand Lex én negen nieuwe, enthousiaste werkzoekenden in voor het project. In het eerste seizoen van ‘De Kemping’ kregen we te zien hoe negen jongeren gedurende twee maanden een camping uitbaatten. Dit jaar zorgen werkzoekenden van alle leeftijden drie weken lang voor de camping, die zich nu in Dessel situeert.

0:00
/
0:00

 

Na ‘Dwars door de Middellandse Zee’ vertrekt Arnout Hauben (45) op een nieuw avontuur door België en Nederland voor het programma ‘Dwars door de Lage Landen’. Hij neemt ons mee op een 900 kilometer lange voettocht in het avontuurlijk  Dwars door de Lage Landen. Hij gaat op zoek naar de verhalen die onze streken kleur hebben gegeven.

In "Reizen Waes: wereldsteden" trekt Tom Waes naar enkele van de boeiendste en belangrijkste steden ter wereld, zoals Caïro (Egypte) en Los Angeles (Verenigde Staten).

Luchthaven 24/7 neemt je dan weer mee achter de schermen van Brussels Airport, een van de bedrijvigste luchthavens van Europa. De camera's registreren een jaar lang hoe luchthaven, personeel en passagiers omgaan met de steeds strenger wordende veiligheidsmaatregelen en wijzigende omstandigheden.

 

Restaurant Misverstand

Dieter Coppens wordt na reisleider in "Down the road" nu restaurantuitbater. In "Restaurant misverstand" opent hij een zaak in Mechelen samen met acht mensen met jongdementie. De rechterhand van Dieter is Seppe Nobels als bezielende chef-kok.

Block image

Junior op zoek naar de Liefde

Junior groeide op in een van Vlaanderens bekendste gezinnen, en staat op een punt in zijn leven dat voor vele leeftijdsgenoten herkenbaar is: hij is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde. In deze zoektocht wordt Junior bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt.

Canvas

De Lente staat in het teken van Sport

Maarten Vangramberen focust in een nieuwe reeks "Wereldrecord" op zes Belgische sportprestaties van wereldformaat en houdt ze tegen het licht van de sportwetenschap.

Extra Time Koers ontwaakt uit een winterslaap: tijdens het voorjaar zijn er 7 afleveringen op Canvas. Afspraak op woensdagavond vanaf 2 maart.

Koning voetbal ontbreekt ook niet op Canvas. Met de halve finale van de Crocky Cup en de 1/8e finales, kwartfinales, halve finales & finale van de Europa League staat er een druk programma voor de deur.

Bariloche met Eric Goens

Bariloche’ is een mondain Argentijns skioord waar net na de Tweede Wereldoorlog heel wat Duitsers en Vlamingen zich vestigden. Verschillende van hen hadden in de woelige oorlogsjaren ‘foute’ dingen gedaan.

Tegenwoordig is Bariloche een populair winters vakantieoord, maar dat is uiteraard niet waarom het plaatsje de interesse van Eric Goens heeft gewekt. Hij wil het verhaal vertellen van de Vlamingen die daar na de Tweede Wereldoorlog zijn neergestreken. Hij zal het niet alleen hebben over de collaborateurs, maar ook over hun kinderen en kleinkinderen.

Block image

Internationale topfictie

"Showtrial", een Britse reeks over het proces van een rijke en arrogante studente die ervan wordt verdacht een minder welstellende medestudente te hebben vermoord.

Programmaschema's en tarieven

Eén: 

Humanitaire, culturele en algemene welzijnsorganisaties

Overheidsinstellingen en sociale verenigingen

Canvas:

Humanitaire, culturele en algemene welzijnsorganisaties

Overheidsinstellingen en sociale verenigingen

Wil je jouw BAN-spot ook op onze zenders?

Geniet van speciale tarieven en omkader je campagne met kwalitatieve content. Bruno vertelt je graag alle mogelijkheden.