Rudi Janssens
Rudi Janssens
Chief Commercial Officer
25/08/2021
Met nieuwe radioverhalen, vertrouwde sterkhouders, live-events en inspirerende podcasts wordt 2021 een uniek radio-najaar. Uit het brede aanbod selecteerden wij telkens drie nieuwkomers om naar uit te kijken.

Radio 1

Block image

Puntje van kritiek
Waarom loopt de ondertiteling altijd achter op de koers? Wanneer gaat Ben Crabbé stoppen met zijn flauwe grappen? Elke week lopen er klachten binnen over VRT-programma's. Tomas De Soete en Vincent Byloo zijn van plan om ze allemaal op te lossen.

Culture Club Cultuurmarkt
Bent Van Looy serveert een interessante mix vol tips voor het komende cultuurseizoen.

Wat houdt ons tegen?
Radio 1 en Canvas focussen zich tijdens de klimaatweek op de oorzaken van de klimaatverandering, wat we eraan kunnen doen en wat ons daarbij tegenhoudt.

 

Radio 2

Ontdek het najaar van Radio 2

0:00
/
0:00

Niels Destadsbader
Niels Destadsbader komt dit najaar thuis bij Radio 2. Je hoort hem alvast tijdens de eindejaarslijst tussen kerst en nieuw.

Radio 2 80, 90 & Nillies
Op vrijdag en zaterdag presenteert Marc Pinte de beste dansbare hits uit drie decennia, goed voor het ultieme weekendgevoel.

Radio 2 Natuurweekend
Samen met Natuurpunt Vlaanderen trekt Radio 2 het bos in. Laat je verwonderen met Radio 2 VIP-wandelingen, verrassende audiogidsen en boeiende radio.

 

MNM

Block image

R&Beats met Brahim en Esther Nwanu
Op donderdagavond maakt MNM plaats voor de beste R&B en hiphop. Vaste waarde Brahim presenteert het programma dit jaar samen met nieuw talent Esther Nwanu.

The Catch
Voor de start van het nieuwe schooljaar gooit MNM nog één keer alle remmen los met The Catch: een soort verstoppertje in XL-formaat.

Meer onverwacht
In deze VRT NU-reeks praten Iluna Planckaert en MNM-dj Lotte Vanwezemael over seksualiteit bij jongeren.

 

StuBru

Block image

De Tijdloze 12, met Roos Van Acker
Roos Van Acker gaat elke werkdag op zoek naar twaalf tijdloze nummers in één thema.

Fien Germijns
Vanaf maandag 30 augustus maakt Fien Germijns ons wakker zonder bullshit, maar met een bak goede platen.

Fanclub, met Michèle Cuvelier
Michèle Cuvelier gooit elke dag de deuren van haar fanclub open. Een uur met als ambitie je verliefd te doen worden op een artiest, een album, een nummer of een genre.

 

Klara

Block image

Pompidou

Vaste waarde Chantal Pattyn krijgt nieuwkomer Heleen Debruyne aan haar zijde. Verwacht je dit najaar aan rake specials en eerbetonen.

Ampersand
Bonnie & Clyde, Rodgers & Hammerstein, Gilbert & George, en vanaf nu ook de luisteraar & Klara. Sander De Keere & Sieglinde Michiel verbinden met een elegante zwier mensen en muziek.

Streuvels
150 jaar geleden werd de Vlaamse schrijver Stijn Streuvels geboren. Klara en het Letterenhuis laten dit niet onopgemerkt voorbijgaan.

 

Podcasts

Het mirakel van Schuman (Radio 1)
Europa, wie snapt daar nog wat van? Politicoloog Hendrik Vos en radiomaker Sven Speybrouck trekken door Europa, op zoek naar de geschiedenis van de EU.

Bless The Mess (MNM)
MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch en Anushka Melkonian praten ze elke week over een les die ze in het leven moesten leren.

Thank You Boomer (Studio Brussel)
Sommige nummers staan al jaren in De Tijdloze 100, maar verdienen ze die plaats wel echt? Thibault Christiaensen vraagt het zich af, samen met bekende fans.

Meer weten? bekijk het volledige overzicht op vrt.be.
 

Interesse in een straf mediaplan om je doelgroep te bereiken?