Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
24/11/2020
Het beste van Studio Brussel, Radio 1 en MNM, altijd in je broekzak! De zenders lanceerden deze maand gloednieuwe apps met tal van coole features zoals de MNM en StuBru Select-functie waarbij je radiofragmenten kan herbeluisteren.

StuBru

Jan Van Biesen, nethoofd Studio Brussel: "StuBru heeft een sterke reputatie op het vlak van digitale vernieuwing. Onze nieuwe app is nu een volgende stap vooruit zodat al onze gebruikers van ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier kunnen genieten."

Ontdek de digitale nieuwigheden van StuBru.

MNM

Steven Lemmens, nethoofd MNM: “Geen merk dat zo sterk connecteert met de doelgroep 12-34 dan MNM. De leefwereld van de jongeren is de dagelijkse inspiratiebron voor onze redactie. Dankzij de update van de app kan er nog beter geluisterd en gekeken worden, live via de radio of via de digitale streams.”

Ontdek de nieuwe features van de MNM-app.

Radio 1

Ook de Radio 1-app zit in een nieuw kleedje met tal van nieuwe features. Luisteren en reageren gaat nog makkelijker en sneller. Bovendien kan je eenvoudig radiofragmenten delen en non-stop luisteren naar de digitale streams Radio 1 Classics en Radio 1 Lage Landenlijst.

Ontdek de nieuwe features van de Radio 1-app.

Meer weten over adverteren op radio?

Contacteer ons vrijblijvend, onze matchmakers staan je graag te woord.