Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
31/08/2022
MNM ging er deze zomer opnieuw uit met een knal: op 30 augustus worden traditiegetrouw nog eens alle remmen losgegooid met The Catch. Het populaire event partnert dit jaar met adverteerder Disneyland® Paris. Julie Desmet van Var en Sophie Dero van Disney lichten toe hoe de adverteerder impact en visibiliteit zocht én vond bij MNM.

Het partnership voor MNM: XXL avontuur en plezier

“The Catch is één van de events van MNM die jaarlijks kunnen rekenen op enorme bijval en impact”, vertelt Julie Desmet van Var. “The Catch is eigenlijk XXL verstoppertje spelen, maar dan voor grote mensen. Luisteraars gaan op zoek naar hun favoriete MNM DJ’s en kunnen daarmee leuke prijzen winnen. Vorig jaar ging het event door in Roeselare, dit jaar pakt de jongerenzender het groots aan en werd het in Disneyland Paris gespeeld.”

“50 luisteraars gingen in duo, op zoek naar de verstopte DJ’s. Worden ze gevangen door één van de catchers vallen ze af. Ook van thuis uit kon er de hele dag meegespeeld worden. Wie de verstopte DJ vindt, wint een weekendje Disneyland Paris voor 4 personen. Een goed uitgewerkte signature-actie voor de zender, een geweldige beleving voor de luisteraars én een unieke opportuniteit voor de adverteerder: dat is ineens in een notedop waar we voor staan bij Creative Partnerships.”

Het partnership voor Disney: XXL visibiliteit én impact

“Disneyland Paris opende net voor de zomer een nieuw deel in het park: Marvel Avengers Campus”, vertelt Sophie Dero, Head of Marketing & PR Disneyland Paris Belux. “Die opening wilden we extra in de kijker zetten. We gingen dus op zoek naar een samenwerking die kon zorgen voor XXL visibiliteit bij de jongerendoelgroep én voor XXL impact door de doelgroep ook écht te betrekken. Dat we met MNM onze doelgroep naar de Disney-Parken kunnen halen én een hele dag lang live kunnen communiceren op zo’n creatieve manier is uiteraard een enorme opportuniteit.”

“Naast de activatiedag kunnen we rekenen op de nodige audioboards, radiospots en 360°-vermeldingen op social media om onze opening zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Var en VRT stellen zo merken in staat om op een impactvolle, creatieve manier in contact te treden met hun doelgroep.”

Ook je merk linken aan de projecten van VRT?