Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
29/11/2021
‘Kunnen zijn wie je bent’ blijkt in Vlaanderen geen evidentie te zijn. Uit een bevraging bij 2 225 Vlamingen geeft 1 op 5 aan niet zichzelf te kunnen zijn. Daarom roept De Warmste Week dit jaar op om geld in te zamelen voor het DWW Fonds dat concrete projecten wil realiseren rond dat thema. Benieuwd hoe jij jouw schouders kan zetten onder dit hartverwarmende project?

Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij. Over iets meer dan twee weken kondigen StuBru en MNM als 1 grote pop-up radiozender een week lang op de vismarkt in Mechelen aan welke solidariteitsacties hebben plaatsgevonden en hoeveel geld die hebben opgebracht. Om Vlamingen en Brusselaars nog eens extra te stimuleren roepen Aster Nzeyimana (Eén), Stéphan Tanganagba (Eén), Fien Germijns (StuBru), Eva De Roo (StuBru), Peter Van de Veire (MNM) en Kawtar Ehlalouch (MNM) via deze videoboodschap op om geldinzamelingsacties op te zetten voor De Warmste Week.

0:00
/
0:00

Hoe kan jij jouw steentje bijdragen aan De Warmste Week?

1) Draag het vlammetje en steun De Warmste Week

De slagzin van De Warmste week luidt ‘kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.’ Met dat thema in het achterhoofd heeft De Warmste Week een reeks vlammetjes gemaakt, die je kan dragen om te tonen dat je het thema steunt.

Block image

In totaal zijn er 6 verschillende vlammetjes, elk in een eigen stijl. Ze zijn te koop op de DWW website, in alle KBC-kantoren en bij hun verzekeringsagenten. Bij KBC kan je zelfs exclusief een blauw vlammetje kopen dat de reeks compleet maakt.

2) Verkoop je spullen via de DWW-plooikraam

Mensen die hun handen graag uit de mouwen steken en zelf spullen willen verkopen om de lokale organisaties te steunen, kunnen een gratis DWW-plooikraam ophalen bij een KBC-kantoor in je buurt. 

Block image

Deze kartonnen constructie kan je uitvouwen tot een stevig tafeltje waarop je jouw spullen coronaveilig kan verkopen. Met het DWW-plooikraam kunnen mensen ook meteen zien dat je geld inzamelt voor DWW.

3) Donatie

Stel dat je toch geen vlammetje kan kopen of spullen kan verkopen voor het goede doel, dan kan je het DWW Fonds nog altijd steunen mits gebruik van de betaalknop in de KBC Mobile app. Daar kan je bij ‘extra diensten’ aangeven welk bedrag je wil storten. Via een simpele klik op de betaalknop, heb je jouw bijdrage geleverd aan DWW.

Wil jij als adverteerder mee bijdragen aan het succes van De Warmste Week?

Koop massaal vlammetjes op en/of doe een gift aan het DWW Fonds en draag jouw steentje bij aan een betere wereld.