Laura Ottoy
Laura Ottoy
Client Services Executive
27/12/2021
Vanaf zondag is de psychologische thrillerreeks Twee zomers te zien op Eén en VRT NU. Met namen zoals Koen De Bouw, Kevin Janssens en Ruth Becquart bestaat de reeks ook uit een echte topcast. Het scenario van Twee zomers werd geschreven door Paul Baeten en Tom Lenaerts. Die laatste regisseert de reeks ook, samen met Brecht Vanhoenacker.

Wat mogen we verwachten?

Het begon dertig jaar geleden: een groep levenslustige jonge twintigers wil nog één vakantie lang feesten voor het serieuze leven begint. Maar dat loopt helemaal fout wanneer een van hen om het leven komt bij een tragisch incident. Dertig zomers later nodigt het meest succesvolle koppel van de groep dezelfde groep vrienden van toen uit op een lang weekend op een eilandje voor de Franse Azurenkust.

Maar nog voor het feest echt kan losbarsten, is het al voorbij: er duikt een video op van de noodlottige avond tijdens die vakantie van dertig jaar geleden. Als die beelden openbaar zouden worden, dan ontploft het potje dat al die tijd gedekt bleef, in ieders gezicht en worden hun zorgvuldig opgebouwde levens volledig verwoest. Meteen is iedereen verdacht en het vertrouwen in de groep volledig zoek. Niemand kan het eiland verlaten voor de waarheid eindelijk aan het licht komt....

Twee Zomers: vanaf 6 februari elke zondag op Eén en VRT NU.

Wil je ook met jouw merk adverteren op VRT NU?

Vanaf nu biedt VRT NU ook aan adverteerders de mogelijkheid om reclame te maken via prerolls. Lees onze whitepaper voor meer info of contacteer ons voor de mogelijkheden.