Var redactie
Var redactie
14/03/2018

Var matcht jouw merk met de juiste doelgroep

Jouw merk in de kijker zetten of je boodschap overbrengen bij het juiste publiek via het juiste kanaal? Introducing: Var, je matchmaker.

Wij willen een matchmaker zijn door jouw merk te verbinden met kwalitatieve publieken in een betrouwbare context. Wij maken dit waar via...

  • Een breed bereik. Wij bereiken tot 90% van de Vlamingen, elke dag.
  • Een kwalitatief publiek. De kijkers, luisteraars en surfers van VRT.
  • In een betrouwbare context. De sterke en kwalitatieve VRT-netten.

Bij Var zorgen we voor de ideale match voor jouw merk, zodat je campagne een succes wordt.

We denken mee na over jouw campagne

Wij denken als matchmaker samen met jou na om creatieve oplossingen te vinden die best passen bij jouw business, via creatieve partnershipsaudiospotsvideospots en digitale campagnes. We zijn een partner voor media- en marketingprofessionals die ‘meer’ willen. Ons team denkt mee na over hoe je het maximum uit jouw campagne kan halen. Een flinke portie creativiteit en heel veel engagement maken vaak het verschil.

Wij matchen jou met de allerbeste professionals

Wij brengen jou in contact met experten in de media-, content- en marketingwereld. Zo boden we op de UBA Trends Day media- en marketingprofessionals de kans om internationale sprekers persoonlijk te ontmoeten via onze Match with the speakers-sessies. Benieuwd hoe de dag verlopen is? Lees er alles over in ons verslag.

It's a match!

Nieuwsgierig naar de match die Var voor jou in petto heeft? Neem dan vandaag nog contact op met een medewerker.