Lore Lenseclaes
Lore Lenseclaes
Head of Sales Media Agencies
21/01/2022
De komende maanden zullen de VRT-liefhebbers vastgekluisterd zitten voor de buis, want de VRT biedt dit voorjaar een waaier aan topcontent aan van eigen bodem in box-set en dit allemaal in de reclameluwe omgeving van VRT NU. Klinkt als muziek in de oren? Bekijk het aanbod:

Undercover S3

Bob Lemmens (Tom Waes) gaat in S3 opnieuw undercover. Ditmaal infiltreert hij een Turkse bende met de hulp (en tegen de wil) van gezworen vijand Ferry Bouman (Frank Lammers). Beide acteurs schitteren in deze razend spannende serie. Bekijk nu alle 3 seizoenen op VRT NU.

#weetikveel S2

Waarom is padel zo populair, het Albertkanaal zo belangrijk en het weer zo onvoorspelbaar? En wat heeft een symfonisch orkest te maken met artificiële intelligentie? Kobe Ilsen ontdekt het voor ons in het nieuwe seizoen van #weetikveel. Bekijk seizoen 1 op VRT NU.

#weetikveel S2 is vanaf 13 januari acht donderdagen lang om 21.30 uur te zien op Eén en VRT NU.

Dertigers S4

De populairste vriendengroep van Vlaanderen is terug voor het vierde en inmiddels ook laatste seizoen van Dertigers. Wie de vorige seizoenen nog moet bijbenen of graag alles nog eens herbekijkt ter voorbereiding van seizoen 4, kan dit doen op VRT NU.

Match

Wat als twee sportverslaggevers elke stap van je becommentariëren, terwijl je van je leven een puinhoop maakt? Met Match maakt Rob Van Impe, beter bekend als Youtuber Average Rob zijn acteerdebuut. De sportverslaggevers worden vertolkt door (Clara Cleymans en Nico Sturm). Te herbekijken op VRT NU.

Generation M

In Original Generation: The story of my life  komen fictie en talkshow samen. De reeks vertelt het waargebeurde verhaal van twee jongeren, die worstelden met de gevolgen van anorexia en van een ongeval onder invloed van drugs. Bekijk hier de volledige reeks.

Andermans Zaken S2

Kamal Kharmach zet zijn missie onverminderd voort: ondernemingen in moeilijkheden helpen. Dit uit zich in een lastig traject met veel vallen en opstaan, pijnlijke confrontaties en soms heftige, emotionele reacties. Bekijk seizoen 1.

Vanaf maandag 24 januari om 20.40 uur op Eén en VRT NU. 

Taxi Joris

In de vijfdelige reeks rijdt Joris Hessels (Radio Gaga) met zijn monovolume-taxi het hele land door en brengt hij een aantal zorgvuldig geselecteerde passagiers naar hun bestemming.

Vanaf woensdag 12 januari om 21.20 u. op Canvas en VRT NU.

Adverteer met prerolls op VRT NU

VRT NU biedt sinds 1 januari 2022 aan adverteerders de mogelijkheid om reclame te maken via prerolls. Lees onze whitepaper voor meer info of contacteer ons voor de mogelijkheden.