Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
27/09/2022
Van 19/12 tot en met 24/12 laat heel Vlaanderen zich van zijn warmste kant zien. Eén, VRT MAX, StuBru en MNM smelten in die week samen tot één warme zender met een extra groot bereik. Hét ideale moment om je merk in de kijker te zetten op onze touchpoints.

Inzamelacties, plaatjes aanvragen, live vanuit Hasselt, Warmathons in heel Vlaanderen en Brussel

De Warmste Week zet zich dit jaar in voor projecten tegen kansarmoede, door geldinzamelacties in de kijker te zetten en plaatjes aan te vragen via StuBru en MNM, die live zullen uitzenden vanuit het stadspark in Hasselt. Ook organiseert VRT Warmathons in verschillende steden in Vlaanderen en Brussel waar je kan je lopen of stappen voor het goede doel.

Remco bijt spits af met de eerste actie

Vanaf nu kan iedereen acties registreren en zo geld inzamelen voor het DWW Fonds bij de Koning Boudewijnstichting. Wereldkampioen en Vuelta-winnaar Remco Evenepoel schenkt zijn rode leiderstrui uit de Vuelta weg ten voordele van De Warmste Week.

Word nu mediapartner en vlam mee via OLA en OLV!

Interesse om mediapartner te worden? Je krijgt merkvisibiliteit via online audio- en videospots. Contacteer Lore, Stefanie of je Var-matchmaker voor meer info. Snel zijn is de boodschap, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!