Dit najaar trakteert VRT je niet alleen op nieuwe en boeiende televisie, maar ook op een aangenaam en gezellig tafelmoment waarbij we klinken op de samenwerking van het afgelopen jaar. We bevestigen hierbij dan ook met veel plezier je aanwezigheid op deze eindejaarslunch.

We laten ons dit jaar meevaren over de diepe waters van de Schelde en nemen je mee in de wereld van de Antwerpse haven en al haar troeven.
Vrijblijvend starten we de dag met een bezoek aan de Kieldrechtsluis, de nieuwste sluis in de haven van Antwerpen en tevens de grootste van de wereld. Het speelt niet alleen een belangrijke rol in ons dagelijkse leven, maar ook in de najaarsprogrammatie van VRT.

We laten je dan ook graag exclusief proeven van de nu al fel besproken reeks Over Water, geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda die zich afspeelt in de Antwerpse haven. We zetten deze koers verder en dompelen je daarna onder met een gastronomische lunch in de Royal Yacht Club Belgium in Antwerpen, waar je tafelt met uitzicht op de haven.

We kijken alvast uit je te verwelkomen, samen terug te blikken en de handen in elkaar te slaan in 2019.

Programma
  • 9u15: Afspraak RYCB
  • 10u00: Aankomst Kieldrechtsluis
  • 11u15: Transfer naar RYCB
  • 11u45: Start lunch met apero & exclusieve preview 'Over Water'
Praktische informatie

Voor wie graag de Kieldrechtsluis ontdekt, voorzien we transport vanuit de RYCB naar daar.
We zien jou dan graag toekomen op de RYCB om 9u15.

Adres: Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen

Indien je graag rechtstreeks naar de Kieldrechtsluis wenst te gaan, kan dit uiteraard ook.
Graag daar dan om 10u aanwezig zijn.

Adres: parking Kieldrechtsluis - haven 1620 – Sint-Antoniusweg, 9130 Kieldrecht

De lunch zelf start om 11u45 in RYCB. Wat de lunch zelf betreft, indien je vegetarisch of vegan eet of een allergie hebt, geef het dan zeker door aan Karolien@pebblemedia.be voor 22/11/2018.

Indien je een probleem hebt of ergens niet geraakt, contacteer dan gerust Karolien Tambuyser – 0479/45.97.44 of Stéphanie Verschueren – 0470/92.51.84

 

Wil je alvast meer weten over de reeks ‘Over Water’?

https://www.panenka.tv/nl/productie/over-water
https://www.een.be/van-gils-gasten/over-water