Supporter voor alle kinderen

Ketnet is er al twintig jaar voor alle Vlaamse kinderen van 0 tot 12 jaar. Het merk is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het medialandschap en biedt een 360- graden-merkbeleving. 

Ook ouders, leerkrachten en jeugdwerkers voelen zich aangesproken tot de wonderlijke wereld die zowel op televisie, online, in de apps en op talloze Ketnet-events wordt gecreëerd.

“"Ook ouders, leerkrachten en jeugdwerkers voelen zich aangesproken tot de wonderlijke wereld van Ketnet."

Mogelijke partnerships

Ketnet is reclamevrij, maar er is wel ruimte voor institutionele financiering door musea, overheden en steden. Daarnaast kunnen alliantiepartners via 5”-billboard hun merk koppelen aan de radio- en tv-campagens die Ketnet voert voor Ketnet-events. Denk daarbij biivoorbeeld aan Het Gala van de Gouden K’s en De Intrede van de Sint.

Ketnet biedt entertainment, spel en plezier dus, maar bouwt ook een omgeving waar er plaats is voor onderwerpen met maatschappelijke relevantie of een hoge actualiteitswaarde. 

“"Ketnet is een magische wereld waar elke bezoeker -van peuter tot jonge tiener- zich veilig én uitgedaagd voelt."

Ketnet geeft antwoorden, altijd op maat van de specifieke doelgroep. Laagdrempeligheid en variatie staan voorop: wij willen er zijn voor àlle kinderen. Ketnet is een speeltuin. Een bron van inspiratie en ontspanning. Een magische wereld waar elke bezoeker -van peuter tot jonge tiener- zich veilig én uitgedaagd voelt.