Var, de reclameregie van VRT, positioneert zich als ‘matchmaker’ voor adverteerders die zich willen verbinden aan de kwalitatieve VRT-merken en aan Spotify. Var staat gekend als een performante, klantgerichte en dynamische organisatie in een wervelend medialandschap. Dagelijks staan 46 enthousiaste medewerkers in voor de werving van reclame, sponsoring en ‘boodschappen van algemeen nut’ op de VRT-radio’s en -televisiezenders. Via onze partner Pebble Media zetten we bovendien in op online reclame op de VRT-websites en werken we samen met Spotify.

Voor onmiddellijke indiensttreding zoeken we een gedreven Communication Officer (M/V) om onze B2B-communicatie in goede banen te leiden.

Jouw taken

Je neemt de dagelijkse communicatie van Var voor je rekening en voert het marketingcommunicatieplan mee uit om zo het imago van Var als professionele mediapartner te versterken.

Dankzij je frisse pen zorg je voor aantrekkelijke teksten waarbij je je doelpubliek (adverteerders en mediaprofessionals) steeds in het achterhoofd houdt. Je bepaalt mee welke content op welke manier het beste past op een van onze platformen (website, blog, mailings, sociale media, magazine, …).

Je organiseert klantenevents en –seminaries en hebt vernieuwende ideeën om deze inhoudelijk en creatief naar een hoger niveau te tillen.

Jouw profiel

“Creatief taalwonder met passie voor media en marketing”

  • Je hebt een pittige en feilloze schrijfstijl: je kan zowel leuke berichten bedenken voor sociale media als een gedetailleerd research-rapport omtoveren tot een must read blogpost.
  • Je hebt een uitstekende en doorgedreven kennis van het geschreven Nederlands als moedertaal en Frans als tweede taal.
  • E-mailplatformen en contentmanagementsystemen kennen geen geheimen voor jou.
  • Je kan minstens drie jaar ervaring aantonen in een vergelijkbare functie.
  • Daarnaast ben je stipt met deadlines en stel je dagelijks de juiste prioriteiten.
  • Ook beschik je over sterke organisatie- en communicatieskills, ben je een teamspeler en is een oog voor detail absoluut een must.
Ons aanbod
  • Een professionele en stimulerende werkomgeving.
  • Een omgeving die nieuwe medewerkers echt verwelkomt, investeert in mensen en hen naar waarde schat.
  • Een competitieve verloning met tal van extra's.
Interesse? Pak dan die pen en stuur ons je overtuigende motivatiebrief! Solliciteer met een gedetailleerd en helder CV via heidi@var.be of elke@senses.be.