Veerle Van Cauwenbergh
Veerle Van Cauwenbergh
24/01/2020
VRT NU is de gratis online videospeler van VRT waar je je favoriete programma’s van Eén, Canvas en Ketnet kan (her)bekijken. Thuis gemist? Zin om het derde seizoen van The Handmaid’s Tale te bingewatchen? Dat kan op VRT NU, waar en wanneer je wil. Leuk voor kijkers, maar ook voor adverteerders.

Het beste van toen en nu

De VRT merken bieden heel wat programma’s volledig aan. Zo kan je verschillende series al helemaal bekijken zodra de eerste aflevering op tv is geweest. Daarenboven vind je op het platform programma's uit het VRT-archief en voegt VRT NU regelmatig uitzendingen toe die aansluiten bij de programmaschema's van de VRT-zenders of bij gebeurtenissen uit de actualiteit. Ook het beste videomateriaal van de radiozenders staat online: muziekdocumentaires van Studio Brussel, grappige filmpjes van MNM of achter-de-schermen-verslaggeving van concerten.

Waar en wanneer je wil

VRT NU is 24/7 beschikbaar in heel Europa (voor mensen met een Belgisch domicilie) en kan bekeken worden via telefoon, tablet en computer.

Adverteerders profiteren mee

De 5”-billboards die alliantiepartners inzetten rond eigen programma's van Eén en Canvas lopen ook mee bij de start en het einde van die programma's op VRT NU. Op deze manier genieten alliantiepartners mee van het extra bereik dat online kijken biedt.

Meer weten?

Update infografiek, januari 2021

Block image
Download de infografiek
VRT NU-infografiek
Download