Header image

Bereik meer dan 90% van alle Vlamingen

Radio blijft ontzettend populair bij alle leeftijdsgroepen en online luisteren is in opmars. Bij Var kan je de kracht van VRT-radio aanvullen met Spotify voor een optimaal audioplan.

Lees meer
FancyLines

Leer onze merken beter kennen

Benieuwd naar de doelgroep, profiel, luistercijfers, zendschema's en luistercurves van onze merken? Klik op het logo van de zender en bekijk de merkpagina's.

Vernieuwde SuperSelexy met MNM Hits: krijg tot 56% weekbereik én 10% korting

Met onze SuperSelexy-formules kan je verschillende radionetten met elkaar combineren om zo een nog groter bereik te hebben. In ons vernieuwd aanbod wordt MNM Hits toegevoegd aan onze verschillende formules (uitgezonderd Radio 1 + StuBru). Meer info

Pakketten en prijzen

Nationale radioreclame

Stel je campagne à la carte samen op Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM of kies voor een Boost- of Hi Performance-pakket.

Regionale radioreclame

Radio 2 is de populairste gezinsradio van Vlaanderen en brengt toegankelijke muziek en herkenbare programma’s door lokale verankering en regionale ontkoppeling.

Creative partnerships

Wil jij een extra dimensie geven aan jouw klassiek audio, video en/of digitaal plan ? Dan is een creative partnership met een van onze zenders de perfecte aanvulling op je mediaplan.

Ontdek de kracht van audio

Optimaal audio inzetten

Waarom zou je binnen jouw communicatie kiezen voor VRT-radio en voor Spotify? Wat is de kracht van audio en wat is de return? Lees onze researchartikels en cases!

Footer image

Contacteer onze matchmakers

Ons audioteam

Een geslaagde campagne op basis van creativiteit en onderzoek