Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
21/09/2023
Sinds 2010 leert Jeroen Meus de Vlamingen koken op een authentieke no-nonsense wijze via het succesvol kookprogramma Dagelijkse kost op VRT 1. De nieuwe toekomstgerichte app van Dagelijkse kost speelt in op het veranderende mediagebruik – 68% van de bezoekers op de website Dagelijkse kost komt via smartphone of tablet – en wil de smaak van Vlaanderen serveren op maat van elke gebruiker (en elke adverteerder).

Het succes van Dagelijkse kost in hapbare cijfers

“Wat eten we vandaag?” Dagelijkse kost beantwoordt die vraag elke weekavond gemiddeld aan 500.000 kijkers (Live+7, 4+, incl herhalingen). Ook online spreekt het grootste videoplatform met recepten van Vlaanderen een enorme community aan (gemiddeld 750.000 surfers per maand). In het najaar en zeker rond de feestdagen zoeken er makkelijk meer dan 1 miljoen surfers inspiratie, recepten en kooktips op dagelijksekost.vrt.be.

Waarom deze app?

De website van Dagelijkse kost wordt door 68% van de bezoekers via smartphone of tablet geraadpleegd. Deze nieuwe slimme kook-app speelt in op het veranderende online mediagebruik en de vraag naar mobielvriendelijke en gepersonaliseerde content met video als belangrijkste pijler. 

Via revolutionaire features kan je met de app inspirerende videocontent bekijken, recepten swipen, je eigen smaakprofiel samenstellen, een weekmenu samenstellen, en nog veel meer.

What’s in it for you?

Vanaf nu zetten we de grootste kookcommunity van Vlaanderen in de hoogste versnelling om jouw te betrekken in elke stap van de customer journey door middel van display advertising (via Ads & Data) en merkintegratie en contentmarketing (via Var Creative Partnerships) in de app. Het bestaande aanbod van display en video advertising op de website blijft behouden en de app is hierbij dus een waardevolle uitbreiding.

De app is het onmisbare en inspirerende kookhulpmiddel voor jong en oud, individuen en gezinnen, beginners en hobbykoks en daar kan jij als adverteerder mee de vruchten van plukken.

Wil je ook van jouw merk laten proeven via de Dagelijkse kost-app?

Contacteer ons. We helpen je graag verder!