Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
11/01/2024
Vanaf nu wrijft DJ Domi elke ochtend de slaap uit de ogen van 51.000 luisteraars tussen 7 en 10 uur met de nieuwe ochtendshow Start Me Up. Aan de trouwe luisteraars van zusterzender Play Nostalgie, geen paniek. Op vrijdagavond blijft Domi op post om Viva Vynl te presenteren.

Elke weekdag presenteert Domi op Nostalgie+ een plezierige ochtendmix met het beste uit de sixties, seventies én eighties, en verder onder meer de Uit Tip van de dag en het Goed Nieuws Journaal. 

Tussen 9 en 10 uur kan je het ‘Start Me Up Happy Hour’ mee samenstellen. De trouwe luisteraars van zusterzender Play Nostalgie hoeven niet te paniekeren. Op vrijdagavond duikt Domi nog steeds in de platenkast om Viva Vynl te presenteren.  

Block image

Bij Play Nostalgie verandert er in de ochtend niets. Daar blijft Bart De Raes met zijn trouwe groep vrienden ervoor zorgen dat zijn 293.000 luisteraars elke werkdag met het juiste been uit bed stappen.   

Interesse in adverteren op de Var-radiozenders?

In 2024 bereiken de radiozenders maar liefst 70% van de Vlamingen. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

 

Bron: CIM RAM, Sep22—Aug23, North, 12+, Mon-Sun, 6-22h, Weekly reach (%)