Tijdens de Warmste Week wordt Vlaanderen massaal gemobiliseerd om zich van zijn warmste kant te tonen. Hello bank! is één van de tien partners die ten voordele van De Warmste Week 2018 een actie opzet. Hoe ze dat doen, lees je hier.

“Bij Hello bank! is het een intussen een traditie: het einde van het jaar staat synoniem met de Wamste Week van Studio Brussel”, zegt Michiel Schurmans, head of communication, campaign and sales bij Hello bank!. “Op die manier dragen wij als financiële instelling ons steentje bij om maatschappelijke thema's concreet te maken en goede doelen een gezicht te geven.”

““De impact van Music For Life merken we het hele jaar door. Als adverteerder kan je daarbij helpen,” - Loïc Melczer, campagneverantwoordelijke bij Hello bank!

Thermies voor Beyond the Moon vzw en warmste partner van de Warmathon

Hoe zit de actie in elkaar? Op ikloopwarm.be kan je je eigen thermie maken. Zo kan je aantonen hoe warm jij loopt voor de Warmathon. Voor elke gedeelde thermie schenkt Hello bank! 1 euro aan Beyond the Moon, een vzw waarvan Ex-judoka Gella Vandecaveye meter is.

Beyond the Moon laat gezinnen met een langdurig ziek kind even ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Zij organiseren familievakanties waarbij aan alle noden van de ziekte wordt gedacht en waarin alle taken worden overgenomen opdat ouders, broers en zussen, die de ziekte helpen dragen, ook eens optimaal kunnen genieten van wat zorgeloze quality-time samen.

Daarnaast is Hello bank! ook partner van de Warmathon, Van 18 tot 23 december slaan ze hun tenten op in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel en zorgen ze voor hartverwarmende animatie.

BNP Paribas Fortis: Easy Save voor Voedselbanken vzw

“Hello bank! is het 100% digitale en mobiele merk van BNP Paribas Fortis. Ook BNP Paribas Fortis steunt dit jaar De Warmste Week. Voor elke cent die je spaart tussen 1 en 21 december via Easy Save, doet BNP Paribas Fortis namelijk een schenking aan de Voedselbanken. Je spaart dus voor een leuk extraatje én help je een minderbedeelde aan een warme maaltijd.

Kortom, elke cent telt, want veel kleintjes maken één groot geheel.