Eén zet het nieuwe jaar goed in met het vierde seizoen van het populaire Dertigers, dat ook het laatste seizoen van de reeks wordt. Dertigers was in 2021 het tweede best bekeken programma op VRT NU.

Wanneer:

  • Vanaf 10 januari 2022 elke maandag tot en met donderdag rond 22.10 uur net voor Laat op Eén.
  • Het volledige seizoen is vanaf 10 januari 2022 te bekijken via VRT NU.

Dertigers is na Thuis het tweede best bekeken programma op VRT NU in 2021. In totaal had het programma 6.064.061 videostarts in 2021*. Op tv haalde het programma gemiddeld 680.775 kijkers. Dertigers haalt een gemiddeld marktaandeel van 25,4%**.

Wat mogen we verwachten?

Alex en Elias vormen nu al een jaartje een gezin met hun pleegdochter Renée. Ze zijn intussen erg aan haar gehecht. Maar dan zoekt de mama van Renée hen op...

Pieter en Saartje zijn nog steeds een koppel en ze lijken klaar voor een volgende stap. Ze zoeken een appartement om samen te kopen. Stiekem droomt Pieter ook van een kindje én een huwelijk, maar of Saartje daar klaar voor is?

Nora is haar hart gevolgd en is bij Hans ingetrokken in Vosselaar. Blijft de band met de vriendengroep, ondanks de afstand, even sterk?

Voor Bart breekt een nieuw hoofdstuk aan: hij gaat samenwonen met zijn vriendin Caroline en haar tienerzoon Thomas. Die lijkt echter niet van plan Bart zomaar te aanvaarden als pluspapa.

Robbe en Louise dragen hun nieuwe plusmama wel op handen en dat steekt bij Tinne. Dat ook haar vrienden Barts nieuwe vriendin helemaal in de groep opnemen, zorgt ervoor dat ze zich wat verloren voelt. Onder druk van de vrienden waagt ze zich op de online datingmarkt.

Nieuw personage

De vertrouwde figuren en acteurs keren terug, maar er komt ook een nieuw personages bij - Caroline Baetens. De schoonheidsspecialiste op wie Bart ondertussen al enkele maanden smoorverliefd is.

Dertigers: vanaf 10 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22.10 uur net voor Laat op Eén. Het volledige seizoen is vanaf 10 januari te bekijken via VRT NU.

Wil je graag adverteren op VRT NU?

VRT NU kende het afgelopen jaar een mooie groei. In 2021 hebben meer dan 1.600.000 unieke profielen content op VRT NU gestart. In totaal werden er door die gebruikers zo'n 130 miljoen videostarts gegenereerd.

Contacteer ons of lees onze whitepaper VRT NU. 

Bronnen:

(*) Eigen data VRT, 1 jan tem 19/12/2021

(**) CIM TAM, North 4+, live+7 incl. guests