Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
17/12/2021
Met #DWW21 lanceert de VRT het startschot van het grootste solidariteitsproject van heel Vlaanderen. Het thema: ‘Kunnen zijn wie je bent.’ Hoofdpartner KBC en partners Telenet, Thomas More, Colruyt en Unique Interim steunen #DWW21 elk op hun eigen originele manier.

KBC

Als exclusieve hoofdpartner speelt KBC een actieve rol in de ondersteuning van het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’, o.a. door mee te zorgen voor de verkoop van de #DWW21-pins van de bekende vlammetjes via de online kanalen van KBC én in zijn bank- en verzekeringskantoren:

Block image

In diezelfde KBC-kantoren kan iedereen die een actie organiseert om #DWW21 te steunen, ook terecht voor een gratis plooikraam:

Block image

Via de KBC Instagram Stories kan iedereen een #DWW21 smartphone wallpaper, ontworpen door Laura van Niet nu Laura kiezen en downloaden op je gsm. De wallpapers bestaan nu ook in GIF's zodat je meteen aan de slag kan om de warmste stories te maken en te sharen:

0:00
/
0:00

Meer weten over de initiatieven van hoofdpartner KBC? Check de socials van KBC en ontdek nog meer warme acties en oproepen.

Telenet

#DWW21 steunt dit jaar meer dan 200 projecten die mensen helpen zichzelf te kunnen zijn in de samenleving. Om deze organisaties te steunen maar ook alle andere vzw’s riep Telenet ‘De Digitale Versnelling’ in het leven om organisaties een digitaal duwtje in de rug te geven. Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website, hoe krijg ik meer volgers op sociale media, hoe bereik ik de juiste doelgroep als adverteerder, … zijn allemaal voorbeelden van vragen waar de digitale experts van Telenet bij kunnen helpen.

0:00
/
0:00

Meer weten over De Digitale Versnelling van Telenet.

Thomas More

De Mechelse hogeschool wil een hechte community uitbouwen waar iedereen elkaar respecteert en waar iedereen kan zijn wie hij is. Een docent die kampt met een burn-out, een leerling die een hoofddoek kan dragen (en hierdoor haar eigen kan zijn), mensen met een beperking, … Via een speciaal voor #DWW21 ontworpen website lees je beklijvende verhalen en getuigenissen van leerlingen, docenten en begeleiders die aantonen dat werkelijk iedereen zichzelf moet kunnen zijn op een hogeschool.

Kom meer te weten over het #DWW21-initiatief van Thomas More.

De hogeschool richtte in teken van De Warmste Week ook Radio Roem op, een radiokanaal voor en door studenten, medewerkers en sympathisanten waar je verzoeknummers kan aanvragen, de groeten aan iemand kan doen of je verhaal kan delen:

 

0:00
/
0:00

Breng ook een bezoekje aan Radio Roem.

Colruyt

Collibri Foundation is een initiatief van Colruyt Group met een duidelijke missie: vormingsprojecten steunen voor jongeren in kwetsbare situaties. Zo willen ze samen bijdragen aan een betere samenleving, stap voor stap.

Kom meer te weten over Collibri Foundation van Colruyt.

Unique Interim

Het #DWW21-thema 'Kunnen zijn wie je bent' past perfect bij de baseline van Unique: Be You, Be Unique.

In een toegewijde reclamespot benadrukt Unique hoe belangrijk het is dat elk individu zichzelf mag zijn.

Unique kocht maar liefst 500 pins van het iconische vlammetje, die ze uitdeelden aan alle teamleden, organiseerde een digitale kerstmarkt waar de collega’s een lekker ontbijt, een fakkel of geurstokjes konden bestellen.

Jij ook? Scan de vlam en doe een gift

De som van de vele inspanningen gaat integraal naar verschillende projecten, die passen binnen het centrale thema ‘kunnen zijn wie je bent’.

Bedankt aan alle #DWW21-partners voor hun hartverwarmende steun!

Nieuw dit jaar is een QR-code in de vorm van De Warmste Week vlam. Scan de vlam om rechtstreeks De Warmste Week te steunen via je bank-app.

Block image

Iedereen Danst tijdens #DWW21

Heb jij je kuiten al ingesmeerd? Want elke ochtend een hele week lang om 10uur kan jij al dansend zijn wie je echt bent. Doe mee, samen met Gloria, Stéphan en Kawtar. Thuis vanuit je bubbel, helemaal coronaproof.

Ontdek de mooiste mediaweek van het jaar vanaf zaterdag 08:00 op StuBru, MNM en Eén.

Meer info en nieuwtjes op dewarmsteweek.be en of Instavlam ;-) of Facebook