Jordan Bowring
Jordan Bowring
Marketing Executive
13/12/2021
In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, met uitzondering tussen kerst en nieuwjaar want dan weten de VRT-liefhebbers maar al te goed dat je beter thuis blijft. Niet omdat corona er ons toe dwingt – of toch een beetje - maar omdat VRT haar fans zoals ieder jaar verwent met een programmatie waar je u tegen zegt. Een ideaal moment om met jouw merk of product te adverteren op onze touchpoints. Benieuwd naar het aanbod?

De rijke programmatie in december verplicht ons ook dit jaar een keuze te maken en een handvol programma’s uit te kiezen die je als adverteerder absoluut niet mag uitsluiten uit je mediaplan. En wie de VRT goed kent, weet natuurlijk dat er voor elk wat wils is.

RADIO

StuBru 

Van 27 tot 31 december is het tijd voor De Tijdloze Countdown waarin Kirsten Lemaire en Nelles De Caluwé aftellen en bijgestaan worden door Jan Hautekiet, Tomas De Soete, Vincent Byloo, Ilse Liebens, Luc Janssen, Otto Jan Ham, Bart Peeters en Chantal Pattyn. Op oudejaarsdag, het piekmoment op StuBru, komen we eindelijk te weten wie de luisteraars op nummer één hebben gestemd in De Tijdloze 100.

Radio 2

Block image

Radio 2 verwent je tussen 25 en 31 december een hele week met Radio 2 Top 2000, een boeiend programma vol heerlijke hits. Luisteraars kunnen via de Radio 2-app stemmen op hun favoriete liedje. Wie meedoet, kan een reis van Sunweb winnen t.w.v. € 2000.  

 

MNM 

MNM scoort met MNM Throwback waar je de beste muziek van vroeger tot nu hoort en een terugblik op een bewogen jaar. Op oudejaarsavond om 18:00 is er tijd voor MNM Jaarmix, dé muzikale jaarmix van Vlaanderen.

TV

Reizen Waes: Nederland

Block image

Tom Waes wisselt zijn leren jas in voor zijn stapschoenen want hij trekt er opnieuw op uit. Deze keer gaat hij op bezoek bij onze noorderburen en laat hij ons de verborgen parels in Nederland ontdekken. Vanaf maandag 13 december op Eén en VRT NU om 20:40.

Taboe S2

Block image

Vanaf zondag 26 december herstart om 20:05 het langverwachte tweede seizoen van Taboe op Eén en VRT NU. Onder het motto “Je leert elkaar het beste kennen op vakantie’, nodigt Philippe Geubels elke week gasten uit in zijn vakantiehuis in de Waalse Gaumestreek.

 

Switch

De quiz zonder punten, ontwaakt voor het eerst uit zijn winterslaap. Adriaan Van den Hoof trekt zijn kersttrui aan en nodigt drie weken lang bekende gezichten uit die zullen Switchen voor het goede doel. Vanaf maandag 20 december tot en met 7 januari om 19:45 op Eén en VRT NU.

 

Handmaid’s Tale S1-4

Wie liever een spannenede, grimmige fictiereeks bekijkt met Elisabeth Moss in de hoofdrol,die zowel bekroond is met een Emmy als met een Golden Globe, moet naar het vierde seizoen van de Handmaid’s Tale kijken. Vanaf 8 december elke woensdag om 22:00 op Canvas of VRT NU. Voor de ongelukkigen die de eerste drie seizoenen hebben gemist, plaatst VRT NU voor de gelegenheid de hele boxset ter beschikking.

Oudejaarsavond

Block image

Op vrijdag 31 december om 21:40 op Eén weet Khamal jullie te doen schateren van het lachen met zijn eindejaarsconférence 'Mag ik even?. Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en hoe essentieel kappers zijn, belooft deze conférence een klepper van formaat te zijn.

Behoor jij ook tot één van de misnoegde fans die Niels Destadsbader niet heeft zien performen in het Sportpaleis? Geen getreur, want op 31 december om 22:45 brengt Niels zijn leukste hits met enkele muzikale vrienden waaronder Regi, Tourist LeMC, en Marc Vertongen in het Sportpaleis. Dat er luidkeels zal worden gezongen op oudejaarsavond is duidelijk! Wie niet genoeg krijgt kan vanaf die avond ook terecht op VRT NU voor het volledige concert.

Block image

Voor wie het nieuwe jaar hardop lachend wil ingaan is het volgende programma het ideale recept. Op vrijdag om 23:50 telt Sven de Leijer in het vijfde seizoen van Vrede op aarde samen met Arnout Hauben, Elodie Ouedraogo en oudejaarskoning Jacques Vermeire af naar het nieuwe jaar.

 

Wil je als adverteerder jouw merk nog eens boosten voor 2022?

Contacteer ons vrijblijvend.