Marit Ginevro
Marit Ginevro
Head of Marketing
01/02/2018

Een sterk partnership? Dat moet je soms niet te ver zoeken. Toen Studio Brussel de zomer op gang trapte in Ibiza lag een samenwerking met Seat voor de hand...

Eva De Roo en Jeroen Delodder trokken de zomer van Studio Brussel op gang in Ibiza. In de eerste week van juli installeerden ze hun studio en dj-tafel aan de rand van het zwembad op hét party-eiland bij uitstek. Met StudioIbiza brachten Eva en Jeroen de zwoelste vibes van ‘s werelds beste dj’s van het eiland tot in België.

Voor wie voor- en achteraf nog verder wou genieten van heerlijke zomerse beats, kwam Studio Brussel met StudioIbiza.FM op de proppen: een tijdelijke internetradio met non-stop beats die de hele zomer doorliep. 

Wedstrijd op social media

Hieraan gekoppeld lanceerde Studio Brussel een wedstrijd op social media. De oproep? Stuur een creatieve foto in van drie vrienden die je graag wil meenemen naar Ibiza. De prijzenpot? Een reis, inclusief vluchten en verblijf, naar Ibiza. Of een week rondrijden in de ultieme huurwagen voor StudioIbiza fans: een Seat… Ibiza.

Win-win samenwerking

Deze samenwerking was voor beide partners interessant. Studio Brussel trekt een partner aan boord die perfect binnen het concept van StudioIbiza past. Voor Seat is het een unieke gelegenheid om hun Ibiza-model in de kijker te zetten.

Ook op zoek naar een creatief partnership voor jouw merk? Maak een afspraak met één van onze medewerkers.