Rudi Janssens
Rudi Janssens
Chief Commercial Officer
05/01/2022
Studio Brussel versterkt dit jaar zijn aanbod op het DAB+-kanaal De Tijdloze met een dagelijks ochtendprogramma met Roos Van Acker en specials rond Tijdloze verjaardagen met Stijn Van de Voorde.

Op 1 november 2021 maakte StuBru De Tijdloze de stap van een online muziekstream naar een volwaardig kanaal op DAB+. De voorbije twee weken werd op dat kanaal afgeteld naar het nieuwe jaar met De Tijdloze Countdown. Vanaf volgende week hebben fans van De Tijdloze een dagelijkse afspraak op het DAB+-kanaal.

Jouw Tijdloze Ochtendradio

Roos Van Acker maakt vanaf maandag 10 januari de Tijdloze-luisteraars wakker tussen 08.00 en 10.00 uur. Die krijgen een speciaal plaatsje in de show, want ze mogen Tijdloze platen aanvragen die die dag van betekenis voor hen zijn: van de openingsdans op hun huwelijksverjaardag tot het favoriete tijdloze nummer van hun jarige vriend.

“Roos Van Acker: "Ik heb ontzettend veel goesting om je elke weekdag van 8.00 tot 10.00 uur te verwennen met je tijdloze lievelingsmuziek. 2022 wordt een mooi jaar, dat is beloofd."

Jouw Tijdloze 75 van David Bowie

Ook Stijn Van de Voorde zal te horen zijn op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige, Tijdloze artiesten en kan meteen starten met een heel grote: David Bowie. Bowie zou komende zaterdag 8 januari 75 geworden zijn en dus draait Stijn de Tijdloze 75 van David Bowie volgens de Tijdloze luisteraar.


Luisteraars kunnen hun favoriete plaat doorsturen, en de 75 meest gekozen songs draait Stijn zaterdag vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze. Bekende en minder bekende fans vertellen waarom Bowie voor hen zo Tijdloos is.

“Stijn Van de Voorde: "Als je verschillende decennia David Bowie door elkaar schudt, klinkt dat verrassend gevarieerd en best spannend, zowel voor de kenners als de leken. Zeven uur tijdloos viben op David Bowie? Dit wordt een zaterdag om nooit te vergeten."

Nieuwe SuperSelexy-formule

Zet het jaar goed in met onze nieuwe SuperSelexy-formule die De Tijdloze combineert met Studio Brussel, MNM, MNM hits, Radio 2 en Bene Bene. Deze formule garandeert een weekbereik van 55,5% op 18-54 en geeft je 15% korting op de à-la-cartetarieven.

Wil je jouw audiocampagne versterken met De Tijdloze StuBru of met een andere selectie aan DAB+-zenders?

Contacteer ons vrijblijvend. We staan je graag te woord.