Jordan Bowring
Jordan Bowring
Marketing Executive
21/01/2022
Tomtesteron, Kamp Waes, Reizen Waes, … alles wat Tom Waes aanraakt verandert in goud. Tegenwoordig mag hij ook de reeks Undercover toevoegen aan zijn palmares. De spannendste serie van het afgelopen jaar heeft geen enkele landgenoot onberoerd gelaten. Voor het geval je het hebt gemist biedt VRT NU de drie volledige seizoenen aan die je kan herbekijken waar en wanneer je wil.

Een fictiereeks dat geprogrammeerd wordt op zondagavond op Eén staat automatisch synoniem voor een kaskraker van formaat. Undercover staat intussen twee jaar op rij in de top 10 meest bekeken programma’s van Vlaanderen.* De reeks gaat over een undercoveragent, Bob Lemmens (Tom Waes) die een bende moet infiltreren, maar voortdurend de regels aan zijn voeten treedt waardoor hij in benarde en gevaarlijke situaties terechtkomt waar hij zichzelf moet zien te ontredden.

Ook In het derde seizoen en laatste seizoen gaat Tom Waes weer undercover. Ditmaal infiltreert hij een Turkse bende met de hulp en tegen de wil van gezworen vijand Ferry Bouman (Frank Lammers). Beide acteurs schitteren opnieuw in deze razend spannende serie.

Wie de vorige seizoenen nog moet bijbenen of gewoonweg de drie seizoenen nog eens wil herbekijken kan dit doen op VRT NU.

Adverteer nu met prerolls op VRT NU

Wil je jouw merk ook laten meegenieten van het succes van VRT NU? Lees onze whitepaper of contacteer ons voor alle mogelijkheden.


* Bron: CIM-audimetrie, Eén en Canvas, 2019 + 2020, Noorden, 4+, incl. gasten, currency: live +7.