Yelle  Pypops
Yelle Pypops
TV Expert Premium Partnerships
17/01/2023
Compromisloze topkwaliteit: daar gaat Canvas ook in 2023 voor, met extra aandacht voor prikkelende content, verdiepende actuaprogramma’s, straffe documentaires, internationale topfictie en nieuwe, verrassende reeksen. Canvas blijft een ijzersterk lineair kanaal, maar vergroot door de integratie met VRT MAX ook meer en meer z’n digitale voetafdruk. Enkele highlights uit het voorjaar van Canvas.

In OnderOns (vanaf zaterdag 7 januari) ontmoet Thomas Vanderveken boeiende internationale persoonlijkheden uit diverse (culturele) domeinen voor een intiem gesprek. Gastronomie-auteurs Yotam Ottolenghi en Noor Murad, schrijfster Hanya Yanagihara, singer-songwriter Suzanne Vega, architect Rem Koolhaas en fotograaf Anton Corbijn passeren de revue.

Block image

Terug van weggeweest: De Weekenden (vanaf dinsdag 17 januari). Joris Hessels brengt in de derde reeks weer een aantal mensen samen tijdens een bijzonder jaar in hun leven.

Block image

Dé blikvanger van het voorjaar is Onze Natuur (vanaf woensdag 18 januari). Na het klinkende succes van de bioscoopfilm is het uitkijken naar de ‘extra large’ versie in de zevendelige reeks met acteur, presentator en meesterverteller Wim Opbrouck als stem van de televisiereeks.

Later dit voorjaar: de zesdelige reeks Patrick Lefevere, Godfather van de koers probeert in de ziel te kijken van de peetvader van het Belgische wielrennen.

Block image

Zonder afspraak is een eigentijdse tragikomische reeks over een Gentse kapper die droomt van een muzikale carrière en daardoor zijn gezin, zijn omgeving en vooral zichzelf in de problemen brengt.

Zondag is dé uitgelezen plek in het uitzendschema voor de grootste internationale documentaires én de beste fictie. Eén van de meest opvallende internationale fictiereeksen dit voorjaar is The Offer, over het productieproces van The Godfather, dat al even spannend, intimiderend en episch was als de film zelf. Verder zijn ook het avontuurlijke, maar tegelijk tragische levensverhaal van Billy the Kid en de vijfde reeks van het onvolprezen The Handmaid’s Tale series om naar uit te kijken.

Weten hoe je je als adverteerder kan linken aan al die topcontent?

Contacteer ons voor meer info over onze Premium Partnerships.