Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
10/01/2023
Donkere dagen zijn de beste radiodagen. Zo bereikt VRT elke week 65% van de Vlamingen met radio die raakt. En daar kan jouw merk van profiteren. Enkele nieuwigheden dit voorjaar op VRT-radio.

Radio2

Vanaf de 23e dag van het jaar 23 maakt Peter, samen met co-host Kim Van Oncen, je elke weekdag wakker met die positieve boodschap in de gloednieuwe ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Mét de expliciete goedkeuring van Hugo Sigal, want de allergrootste hit van Nicole & Hugo was de inspiratiebron voor de programmatitel.

Block image

Daarnaast blijft ook regionale berichtgeving belangrijk: naast de regionale berichtgeving op het digitaal platform van VRT NWS, brengt Radio2 elke weekdag zeven regionale nieuwsbulletins op de radio. Ook het regionale middagprogramma tussen 12 en 13 uur blijft inzoomen op wat er gebeurt in de regio en er komt een extra regionaal aanbod in het weekend, met onder andere aandacht voor toerisme en cultuur.

StuBru

Studio Brussel knalt het voorjaar in met heel wat nieuwe avondprogramma's. Zo zet Michèle Cuvelier alle opvallende muzikale trends op de Radar (ma-do, 19u tot 21u), neemt Sam De Bruyn iedereen mee op nostalgische trip door De Jaren Nul (ma-do, 18u tot 19u) en is De Zwaarste Show (maandag, 21u tot 23u) voortaan dé vaste luisterafspraak voor stevige gitaren.

Block image

Dit voorjaar komen er ook weer tal van grote en kleine artiesten naar ons land: op donderdag 12 januari geeft de radiozender een hele dag tickets weg voor de beste concerten van 2023 in De Guestlist. Op maandag 30 januari, aan de start van de Week van de Belgische muziek, weten we wie de Nieuwe Lichting wordt van 2023.

Adverteren op VRT-radio?

Contacteer ons voor meer info.