Stefanie Van Snick
Stefanie Van Snick
Head of Sales Directs & New Business
26/10/2022
Veel livebeleving met De Warmste Week, het WK Voetbal, straffe radio- en tv-programma’s én de beste afspeellijsten: het najaar van VRT kondigt zich groot aan. Ontdek de 4 redenen waarom je dit najaar als adverteerder bij VRT moet zijn.

1) Vlam mee tegen Kansarmoede met De Warmste Week:

Block image

Van 19 tot en met 24 december kunnen luisteraars plaatjes aanvragen en getuigen over hun acties via de Warmste Radio op StuBru en MNM. De twee zenders smelten die week samen tot één warme zender met een extra groot bereik.

2) Volg het WK Voetbal alleen bij VRT.

Vanaf 20 november volg je het WK Voetbal integraal en alleen bij VRT. Onder het motto #tisaanons zet VRT maximaal in op lokale sportbeleving: in het ochtendblok van StuBru, met de Straathelden van MNM, FC Niels&Wiels met Niels Destadsbader en Miguel Wiels op Radio2, Eén en VRT MAX. Op Eén zorgen Imke Courtois, Maarten Vangramberen en Karl Vannieuwkerke voor duiding en analyse bij de wedstrijden.

3) Kijkcijferkanonnen: straffe programma’s en nieuwe seizoenen.

Block image

Op Eén starten ook de nieuwe seizoenen van Reizen Waes Wereldsteden, Onder Vuur, Château Planckaert,  Durf te vragen, Vrede op aarde, de Voorleesclub, De cel vermiste personen en Het Huis.

Block image

Canvas heeft ook heel wat in petto, met Winteruur, Fake news & ik met journalist Tim Verheyden en Alleen Elvis Blijft Bestaan. En n.a.v. 25 jaar Canvas presenteren Phara de Aguirre en Thomas Huyghe een humoristische quiz.  

4) Radio en muziek: de beste afspeellijsten, showcases en livebeleving.

Block image

StuBru brengt twee nieuwe live showcases, de beste dansplaten in The Greatest Switch en live concerten in De Tijdloze Countdown.

Hou je schrap voor de Radio 1-sessies waar Belgische artiesten live unieke covers brengen, de MNM1000, de Klara top 100 en de Radio2 top 2000 die opnieuw live doorgaat in Roeselare met live concerten en beleving voor jong en oud.

Wil je jouw merk linken aan één van onze VRT-touchpoints?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. We helpen je graag verder.