Silke  Deliens
Silke Deliens
Marketing Executive
17/01/2023
Het begin van het jaar staat volop in het teken van entertainment en showbizz met enkele grootse, niet te missen shows. Het ideale moment als adverteerder om je merk in de kijker te zetten op Eén.

Eurosong 2023 staat voor de deur: wie zal in mei ons land vertegenwoordigen op het 67ste Eurovisiesongfestival? VRT selecteerde 7 getalenteerde artiesten met elk 2 sterke songs die niet kunnen wachten om te tonen wat ze in huis hebben: Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings. Van maandag 9 januari tot en met vrijdag 13 januari leer je hen beter kennen in de preselecties Eurosong 2023. Op 14 januari kunnen kijkers, samen met de vakjury beslissen wie ons land zal vertegenwoordigen in Liverpool.

Block image

Op donderdagavond 26 januari is het de Music Industry Awards (MIA’s) 2022. Welke artiesten kunnen hun nominaties verzilveren? Gaat Stromae met negen MIA’s naar huis, of worden Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en Angèle de grote winnaars?

Op 28 januari worden de gloednieuwe mediaprijzen Kastaars! uitgereikt. VRT, DPG Media, SBS en Streamz zetten tijdens dit media-event van het jaar lokaal talent – zowel televisie-, radio- als onlinetalent en -formats - in de schijnwerpers met een grootse televisieshow, radioshow en online evenement. 

Block image

Heel Vlaanderen kan kiezen welke favoriete gezichten en formats bekroond worden. Danira Boukhriss Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de tv-show, die plaatsvindt in het Pop-up theater in Puurs.

Block image

Vanaf 04/02 gaan Niels Destadsbader, Siska Schoeters en Aster Nzeyimana samen op zoek naar het grootste danstalent van Vlaanderen. Jong en oud, solo-dansers of groepen, uiteenlopende stijlen: iedereen mag zijn passie tonen. 

Weten hoe je je als adverteerder kan linken aan al die topcontent?

Contacteer ons voor meer info over onze Premium Partnerships.