Laura Ottoy
Laura Ottoy
Account Executive
17/01/2023
VRT MAX versterkt zich in 2023 verder als dé digitale kijk- en luisterbestemming van VRT, met de beste series, docu's, podcasts en live radio verzameld in één app. Naast Vlaamse en internationale topreeksen, zet VRT MAX steevast in op exclusief audio- en videoaanbod voor jongere digitale doelgroepen. Dit is het voorjaar van VRT MAX.

Exlusief bij VRT MAX

Knokke Off volgt twintigers Louise (Pommelien Thijs), Alexandre (Willem De Schryver) en hun vrienden tijdens hun zomer aan zee. Ze ervaren luxe en feesten met hun vrienden, maar door de hoge verwachtingen van hun ouders loopt hun zoektocht naar echte vriendschap, liefde en zichzelf niet over een leien dakje.

Block image

De Studio's draait rond zes vrienden die hun droom najagen: de wereld veroveren met hun muziek en hun stem. Allemaal zijn ze op zoek naar erkenning die ze thuis niet krijgen. Hun eerste doel is: meedoen aan een muziekbattle en zo tonen wat ze waard zijn.

Voor de podcast-fanaten

VRT MAX zal dit voorjaar een reeks podcasts uitbrengen, met thema’s als:
 

  • Levenslessen in Bless The Mess (MNM)
  • Tips in de huidige crisis in Win Win (Radio2)
  • Voetbalactua in 90 minutes (Sporza)
  • Het beste van het internet in Club Net 
  • Muziek in De Popcast van de Week en 5 voor je playlist (StuBru)
  • Waargebeurde misdaad in Waar is Zuster Gabrielle? 

Voor wie de crime iets verder wil gaan zoeken, komt VRT voor de eerste keer met audiofictie voor young adults met Posha: op Erasmus gaan is altijd een avontuur, maar wanneer drie studenten voor het eerst ooit op kosmische Erasmus mogen naar planeet Posha, loopt alles niet helemaal zoals verwacht.

Er zal ook een vervolg komen op de succesvolle podcast "De Franse Revolutie", en al deze podcasts zullen beschikbaar zijn via de VRT MAX-app en de car-app.

Weten hoe je je als adverteerder kan linken aan al die topcontent?

Contacteer ons voor meer info over onze Premium Partnerships.