Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
15/04/2022
De ochtendshow van MNM wordt vanaf dinsdag 19 april gepresenteerd door Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert. Elke schooldag maken ze 292.000 luisteraars goedgezind wakker, een moment om met stip te noteren in je agenda én mediaplan.

Er is niets mooier dan opstaan met de radio. De juiste muziek, het nieuws van de dag en vooral de juiste portie humor en enthousiasme. Kawtar en Robin zijn helemaal klaar om jouw favoriete wake-up call te worden.

Radio heeft een centrale rol in het dagelijkse leven van de consument en een multiplicatoreffect op andere media. Adverteerders zoeken niet naar louter merkbeleving, ze willen aansluiting vinden bij hun publiek. Straffe communities bereiken? Dan zit je goed bij VRT & Var!

Wie zijn Kawtar en Robin?

Kawtar is 25 jaar en woont in Dendermonde. Na haar studie radiojournalistiek, kwam ze al snel bij MNM terecht. Ze maakte haar radiodebuut tijdens Student Late Night en las ook een tijdje het nieuws op MNM. Sinds 2019 is ze te horen in de ochtendshow.

Block image

Robin is 28 jaar en woont in Gentbrugge. Hij studeerde aan het Conservatorium in Antwerpen en acteerde in verschillende theatervoorstellingen zowel in het binnen- als buitenland.

Afgelopen jaar presenteerde hij op zondagavond het programma Robin Van De Radio op MNM.

‘s Ochtends adverteren op de VRT-radiozenders?

De VRT-radiozenders bereiken elke schoolochtend gemiddeld meer dan 1,8 miljoen luisteraars. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. We helpen je graag verder.