Mauro Meurisse
Mauro Meurisse
TV Expert Premium Partnerships
17/01/2022
Een nieuw kalenderjaar betekent ook een nieuwe jaargang van Extra Time. Na 13 jaar geeft Frank Raes de fakkel door aan Aster Nzeyimana. In zijn eerste aflevering wordt Aster geflankeerd door vaste gast Filip Joos. Analisten van dienst zijn Peter Vandenbempt en Wesley Sonck.

Extra Time wordt al sinds 2009 uitgezonden op maandagavond. Een uitgelezen moment om het afgelopen voetbalweekend te bespreken met gasten aan tafel. Voor nieuwjaar werd Frank Raes in de bloemetjes gezet voor zijn laatste aflevering. Herbekijk deze aflevering via VRT NU.

Gloednieuwe studio

Extra Time is voor de VRT de eerste live talkshow die volledig uitgezonden wordt in een nieuwe virtuele studio. Dat betekent dat het fysieke decor plaats ruilt voor een green key achtergrond die volledig virtueel wordt ingevuld.

De achtergrond wordt gecreëerd aan de hand van gamingsoftware waardoor het lijkt alsof ze in een echt decor plaatsnemen. Dat is uniek voor een live talkshow, aangezien alle sprekers aan een tafel zitten en het virtuele decor zich voortdurend aanpast aan de camera's rondom hen. Een stuk dynamischer dan andere producties.

 

Bij een nieuwe presentator hoort ook een nieuwe studio en die stelt Aster voor in ware MTV Cribs stijl.

0:00
/
0:00

Extra Time is er elke maandag om 22u op Canvas en op VRT NU.

Wil je als adverteerder jouw merk linken aan de premium content van VRT NU?

VRT NU biedt adverteerders de mogelijkheid om reclame te maken via prerolls. Lees onze whitepaper voor meer info of contacteer ons voor de mogelijkheden.