Yelle  Pypops
Yelle Pypops
TV Expert Premium Partnerships
24/08/2022
Vanaf maandag 29 augustus pakt VRT uit met een sterk najaarsaanbod voor alle Vlamingen. Gevarieerd en verrassend, daarmee vatten we het nieuwe VRT-najaar en meteen ook 2023 samen. Eén en Canvas blijven ijzersterke lineaire kanalen, maar vergroten door hun integratie met VRT MAX ook meer en meer hun digitale voetafdruk. Dit is het najaar van Eén.

Naast de vaste waarden zoals Thuis, Blokken, Dagelijkse Kost en Iedereen Beroemd kan je dit najaar kennismaken met nieuwe programma’s en terugkerende toppers.

Nieuw dit najaar

Block image

Vanaf 29 augustus kan je genieten van De Repair Shop met Danira Boukhriss. In dit gloednieuwe programma brengen mensen een gekoesterd voorwerp binnen dat versleten of beschadigd is met grote emotionele waarde om te laten herstellen.

Block image

Hotel Romantiek (start op 04/09) opent zijn deuren voor 14 vrouwen en mannen, ouder dan 65 en op zoek naar een nieuwe liefde. Aan de cupido’s Gloria Monserez, Sven de Leijer en Philippe Geubels om de vrijgezellen op leeftijd dichter bij elkaar te brengen en vergeten vlinders opnieuw te laten ontwaken.

Block image

Ook vanaf 04/09: de nieuwe fictiereeks Chantal. De reeks draait rond Chantal Vantomme, de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks Eigen kweek, met een schitterende Maaike Cafmeyer in de hoofdrol.

Block image

Later dit najaar gaan acht bekende mannen volledig uit de kleren voor het goede doel in For One Night Only (werktitel). Zo willen ze de aandacht vestigen op kanker bij mannen. Niels Destadsbader en Dieter Coppens zijn alvast van de partij.

Ook nog nieuw dit najaar zijn Uncle Martin (later dit najaar) waarin Martin Heylen op zoek gaat naar zijn Amerikaanse familie en De Klim van je Leven (vanaf 27/08) met Eva De Roo die zeven dappere Vlamingen begeleid in de meest sportieve uitdaging van hun leven.

Terugkerende pareltjes

Block image

Vanaf 29 augustus kan je opnieuw genieten van Down The Road. Ditmaal gaat Dieter Coppens met 6 nieuwe vrienden op pad in Thailand.

Block image

Later dit najaar komt er ook een nieuwe Reizen Waes: Wereldsteden waarin Tom Waes o.a. een bezoekje brengt aan Mumbai en Nairobi.

Ook op het scherm later dit najaar is het langverwachte tweede seizoen van de fictiereeks Onder Vuur over de brandweervrienden van kazerne Post Oosteroever.

Verder komen er nieuwe seizoenen van Over eten (vanaf 31/08) met Danira Boukhriss en Kobe Ilsen, Durf te vragen (later dit najaar) met Siska Schoeters, Château Planckaert (later dit najaar), Vlaanderen Vakantieland (later dit najaar) en Het Huis (later dit najaar) met o.a. Wim Lybaert, Camille en Nina Derwael.

Block image

Ook in 2023 staat er heel wat nieuws op het programma…

Eén zet zijn traditie van topfictie van eigen bodem ook in 2023 verder, met al zeker vier nieuwe fictiereeksen op het programma. Naast lokale topfictie zijn er ook heel wat andere nieuwigheden om naar uit te kijken. Lees meer

Weten hoe je je als adverteerder kan linken aan al die topcontent?

Contacteer ons voor meer info over onze Premium Partnerships