Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
23/06/2022
VRT zal dit jaar met z'n allen vlammen tegen kansarmoede, het nieuwe thema van De Warmste Week 2022. Het grootste solidariteitsevenement vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot zaterdag 24 december, met Hasselt als gaststad. Zowel Eén, Studio Brussel, MNM, Ketnet en VRT NU slaan de handen in elkaar om er weer een succes van te maken. Wil je als adverteerder je steentje bijdragen?
0:00
/
0:00

Dit jaar zal er opnieuw geld ingezameld worden voor het DWW Fonds. Daarom kunnen non-profitorganisaties vanaf vandaag projecten rond het centrale thema indienen bij het fonds dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting. De selectie van De Warmste Week-projecten gebeurt door een onafhankelijke jury. Eind september worden de geselecteerde projecten bekendgemaakt en dan kunnen we met z’n allen beginnen vlammen: voor De Warmste Week en tegen kansarmoede.

"VRT is er voor alle Vlamingen, dus ook voor wie minder kansen krijgt. Daarom haalt de publieke omroep dit najaar alles uit de kast om met De Warmste Week te vlammen tegen kansarmoede. Eén, MNM, Studio Brussel, Ketnet en VRT NU bundelen dan de krachten om heel Vlaanderen rond het thema te verbinden. Zo kunnen we samen de projecten van De Warmste Week steunen en een dam opwerpen tegen kansarmoede," aldus Frederik Delaplace, CEO VRT.

Wil jij als adverteerder mee bijdragen aan het succes van De Warmste Week?

Naast KBC als hoofdpartner zijn we nog op zoek naar mediapartners die mee willen vlammen. Contacteer je vertrouwde matchmaker of laat het ons weten via dit formulier.

Graag op de hoogte blijven van #DWW22?

Schrijf je dan in voor onze newsletter