Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
23/06/2021
The summer of '21 wordt hot en dat zal niet enkel aan de temperatuur liggen. De VRT-merken staan op scherp, met een ongezien zomeraanbod en een nieuw zomerpakket waarbij je ook deze zomer top of mind blijft bij je doelgroep. 

1. Een zomer gevuld met sport

De sportzomer was nog nooit zo rijkgevuld. Beleef het EK voetbal exclusief vanop de eerste rij, supporter de klok rond voor onze atleten op de Olympische Spelen en zit in het wiel van de coureurs in de Tour de France. Eén, Canvas en Radio 1 schieten flitsend uit de startblokken en laten je meegenieten van het eerste startschot tot het laatste fluitsignaal.

2. Compromisloze kwaliteitscontent & exclusieve videoreeksen

Ook deze zomer gaat VRT enkel voor het strafste van eigen bodem en internationale compromisloze kwaliteitscontent. Wil je een alternatief voor al het sportgeweld? Canvas geeft je verschillende alternatieven om de sportzomer door te komen met o.a. het vervolg van de veelgeprezen misdaadserie Top of the Lake. Op Eén kan je genieten van de comeback van het iconische programma Vlaanderen Vakantieland.

Daarnaast kan je de beste Vlaamse en buitenlandse series opnieuw gratis (her)ontdekken op VRT NU, exclusief aangevuld met zomerse extra’s. Niet te missen deze zomer zijn de unieke Braziliaanse ecothriller Aruanas en de mini-horrorreeks Au-delà des murs met Veerle Baetens in een van de hoofdrollen.

3. Zomerse vibes met de beste hits en events

De radiozenders vieren de zomer op alle platformen. MNM activeert met zomerse activiteiten zoals de MNM Zomerkampen en komt op de proppen met de beste hits tijdens MNM Summertime. Daarnaast gaat de zender terug op zoek naar nieuw dj-talent tijdens MNM Start to DJ. Bij Radio 2 is het naast afkoeling in de Vijver van Siska, tijd voor Zot Veel Vakantie. Op alle platformen (on air, live, social media, de app, …) viert Radio 2 de zomer en het vakantiegevoel, met activiteiten aan de kust en in het binnenland. StuBru serveert weer de beste zomertunes op groene energie tijdens de 2e editie van Camping Belgica.

Ontdek de zomerschema’s van de zenders.

Het brede publiek van de VRT bereiken?

Download onze whitepaper Varrassend Veel Zomer en ontdek onze geweldige zomerpromo's.

Block image