Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
15/12/2023
Het streamingplatform serveert ook in het nieuwe jaar het allerbeste van VRT, met exclusieve videoreeksen en een onevenaarbaar digitaal audioaanbod. Muziek, podcasts en live radio beklinken het DNA van VRT MAX.

Ontdek de kijk- en luistertips voor 2024 hieronder

Challas en de kost: zes jongeren dompelen zich onder in de cultuur en het leven van hun (voor)ouders in Marokko. Samen met MNM-dj Kawtar Ehlalouch trekken ze twee weken lang door het land. 

Block image

Bloedserieus: Is de pil nemen slecht en waarom dan? Kan er iets misgaan met een menstruatiecup? De vierdelige reeks Bloedserieus geeft een eerlijk en duidelijk antwoord op al deze vragen. 

Night Flights: is de nieuwste fictiepodcast voor iedereen die nog durft dromen. In deze reeks volgen we de avonturen van een jonge vrouw die letterlijk haar dromen moet najagen wanneer haar geliefde op een ochtend niet meer wakker wordt. Nacht na nacht onderneemt ze een zoektocht naar hem in haar droomwereld.

9 feestjes voor de kater: is vlotte short form-fictiereeks met een lichte en grappige flair, en vooral… een eerlijk, emotioneel hart

Los het op: Ook dit voorjaar laat Linde Merckpoel grote en kleine herkenbare problemen verdwijnen. Daarvoor doet ze opnieuw beroep op haar creativiteit, DIY skills en een sterke community van kijkers, luisteraars en volgers op sociale media.

 

Block image

MakeUpDate: TikTok-ster Bert De Kock gaat dit voorjaar opnieuw op make up-date. Bert praat met zeven bekende jongeren over hoe ook zij worstelen met hun onzekerheden tijdens een make up-challenge. 

Contraspion: Nu er door de oorlog in Oekraïne vergelijkingen worden gemaakt met de Koude Oorlog, zocht Dirk Leestmans vier oud-agenten van de Belgische Staatsveiligheid. Zij praten over hun werk tijdens de jaren 70 en 80. Hoe opereerden de geheime diensten van 'de vijand' toen in ons land?

Ons klimaat: Heleen Vander Beken en Vincent Merckx gaan in negen afleveringen op zoek naar mensen die nu al het verschil maken. En ze vragen zich samen met een Bekende Vlaming af wat we zelf willen doen om een steentje bij te dragen.

Meer weten over de commerciële mogelijkheden?

Wil je meer weten over de opties om je merk te linken aan VRT of heb je interesse om samen met ons te bespreken wat de creatieve 360°-mogelijkheden zijn van een creative partnership over alle VRT-media heen? Contacteer ons.

Interesse om te adverteren via videoprerolls op VRT MAX? Dat kan via Ads&Data! Contacteer jouw vertrouwde A&D account manager of  svooike.demunter@adsanddata.be voor meer info.