Lissa De Peuter
Lissa De Peuter
Senior Marketing Executive
10/09/2018
Nog 100 dagen en het is zover! Dankzij Studio Brussel wordt de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week van het jaar, live uitgezonden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december. Ook deze editie kan iedereen zijn steentje bijdragen voor een van de meer dan 1000 geregistreerde goede doelen op dewarmsteweek.be.

Vorig jaar werden er maar liefst 10.576 acties georganiseerd voor 1642 verschillende doelen. Dit bracht in totaal zo’n 10.846.566 euro op, dat verdeeld werd over alle goede doelen.

Op 10 september wordt de nieuwe campagne gelanceerd waarbij actievoerders en begunstigden worden samengebracht. Mensen die, zonder het zelf te beseffen, veel betekenen voor elkaar. En dat is waar de Warmste Week om draait: mensen die zich belangeloos inzetten en zo het verschil maken in het leven van andere mensen. Op die manier zorgt iedereen écht voor iedereen!

Luister hier naar de radiospot:

Bekijk hier de campagnevideo's van de Warmste Week 2018:

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer dan onze matchmaker Sam Homblé.

De Warmathon

Een van de manieren hoe je kan bijdragen, is door te wandelen, te joggen, te lopen of alles door elkaar op de Warmathon, telkens in een van de volgende steden:

  • Dinsdag 18 december: Genk (nieuwe locatie)
  • Woensdag 19 december: Leuven
  • Donderdag 20 december: Brussel
  • Vrijdag 21 december: Antwerpen
  • Zaterdag 22 december: Gent
  • Zondag 23 december: Brugge

Hou alvast 20 december vrij, want dan kan je samen met Var komen lopen tijdens de Warmathon van Brussel, onder de iconische bollen van het Atomium. Wij betalen de €15 inschrijving. Meer zelfs: voor elke ronde die je loopt gaat €5 extra naar Music For Life! Kom vooral niet alleen. Schrijf collega’s, vrienden, familie… mee in en wij nemen ook hun deelname voor onze rekening.

Hou onze newsletter in het oog voor alle praktische informatie. Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe het dan via deze link en stay tuned!