Sam Homblé
Sam Homblé
Manager Creative Partnerships
07/09/2022
Dit najaar kijken we met z'n allen reikhalzend uit naar het WK. Alle ogen en oren zullen gericht zijn op onze Rode Duivels.

Dit najaar volg je het hele WK alleen bij VRT!

Je hoeft er helemaal niets van te missen, want VRT omarmt het WK met al zijn merken. En we trekken daarvoor naar het Sporza Wintercircus in Gent.

We doen meer dan alleen maar sportverslaggeving en gaan ook sterk inzetten op de supportersbeleving in heel Vlaanderen. Dat geeft veel opportuniteiten voor adverteerders die graag met hun boodschap aanwezig willen zijn tijdens het WK Voetbal op de VRT-kanalen.

Commerciële mogelijkheden

We bieden een waaier aan mogelijkheden voor adverteerders om in media (tv, radio, digitaal) en/of ter plaatse aanwezig te zijn tijdens één van de grootste media-events van het najaar.

Canvas - Eén - Sporza

Block image

Naast het Sporza Wintercircus waar zowel in media als activatie ter plaatse mogelijkheden zijn, organiseren we op sporza.be ook nog een leuke WK Pronostiek én kunnen fans hun eigen WK-team samenstellen met de WK Manager.

StuBru

Block image

Voor StuBru volgt Fien Germijns dagelijks het WK Voetbal op, live vanuit Sporza Wintercircus zolang De Rode Duivels in het tornooi zitten.

MNM

Block image

MNM gaat op zoek naar voetbaltalent en organiseert een straatvoetbaltornooi met finale in het Wintercircus. Niet alleen in media maar ook met activaties in de voorrondes én in de finale kan je dit project als adverteerder claimen.

 

Radio2

Block image

FC Niels en Wiels maken op Radio2 de leukste voetbalshow. Want telkens als de Rode Duivels spelen, hoor je ze live vanuit het Sporza Wintercircus. Ook daar zijn mooie partnershipmogelijkheden.

eSporza

Block image

Ook onze eSporza Cup komt terug!
 

Na spannende online voorrondes ontdekken we tijdens een live finale in Wintercircus zelf wie de beste is in dit FIFA-tornooi.

Je zal er op geen enkel kanaal van VRT aan kunnen ontsnappen! Getriggerd?

Contacteer me gerust, ik gids je graag door de specifieke mogelijkheden!